Sari la conținut
Forum Roportal
vmar

BI/CI , VAMA SI AVENTURILI IN EAST EUROPE

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

M-am repatriat in aceasta tara din Estul Europei ( mare greseala am facut ) cu plaiuri mioritice pline de gunoaie.

Dupa cuvenita spaga a la Otopeni incepe calvarul cu acesti imbecili infometati si paranoici. Dupa intrarea in EU s-au facut mari progrese , aviz amatorilor, BI s-au CI -fara asta esti mort definitiv in aceasta tara -timpul de asteptare a scazut de la 2 ani la 10 luni. Daca ti-ai adus cumva lucruri acestea vor fi blocate in vama- adio- mai bine te sui in primul avion , lasi totul si scapi mai ieftin. Lucrurile nu poti sa le recuperezi fara BI/CI si aplecaciuni in fata unor stafiditi .Daca sotia este si straina ( adica nu este nascuta din vita aceasta a la Traian & Decebal ) te-ai ars de tot. Autoritatea pt straini asa se numeste - un fel de immigration - unde un permis de sedere se da in citeva luni. In rest totul neschimbat - injuraturi, scuipaturi, garduri de fier forjat, borduri, claxoane , ciini vagabonzi ( mare atentie ataca doar strainii s-au pe romanii intorsi din Vest) , aceleasi Dacii strambe si cocosate, cersetori .

Fiindca nu i-am mai suportat am plecat din nou a doua oara . Mi-au stat in git MICII + BEREA la gradul lor primitiv de cultura altceva n-au mai invatat sa manince de la imperiul Roman pina astazi. Dar ei sint foarte mindri de starea lor , foarte nationalisti si rasisti ,adica sint tari ca fularul si cu mucii pe piept.

Bye-bye sacosari constipati.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai da, astia de-afara te "penalizeaza" de ce-ai venit la ei si cei din tara de ce-ai plecat.Am avut si eu o experienta asemanatoare dar nu din cauza repatrierii ca n-am de gand...si tot cu o C.I.

Numa asa am fost constransa sa renunt la rezidenta in Romania si asta in conditiile in care am o casa acolo.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×