Sari la conținut
Forum Roportal
ana_sab

Zeii - imaginatie sau realitate?

Postări Recomandate

Piramidele nu sunt deloc in linie, dar realizarea lor intrece intr-adevar posibilitatile noastre de a intelege. Evident ca acei egipteni care au construit piramidele au fost ajutati de zei, doar ca acei zei n-au fost altceva decat oameni foarte inteligenti. Anticii nu intelegeau prin zei ceea ce inteleg azi religiosii prin acelasi cuvant! Zeii in antichitatea pagana erau oameni care se evidentiau prin ceva deosebit fata de ceilalti. Zeii au ajuns azi sa fie considerati divini si supranaturali datorita celor ce s-au gandit sa transforme religia veche pagana intr-una noua si aranjata intr-asa fel incat sa le serveasca scopurilor de a manipula si, evident, de a le asigura accederea catre putere.

 

 

sau poate ca zeii sunt niste fiinte umanoide mult mai avansate ca noi atat tehnologic cat si spiritual.....iar in situatii critice ale evolutiei umane....ei ne mai ajuta fara sa ceara nimic in schimb.....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

poate, dar piramidele se construiau si in timpul a doua sau trei generatii si lucrau la ele mii de oameni, iar egiptenii erau foarte scrupulosi , notau totul, asa ca ar trebui sa avem dovezi arheologice

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca ar fi fost un model de urmat in constructia piramidelor, intregul mapamond era plin cu astfel de constructii. Piramidele, de fapt reprezinta ceva mai negativ. Acum construim cladiri cu pereti f subtiri, cu scopul doar de aparare contra intemperiilor. Si estetic, bineintels, dar secundar.

E un termen, cu scoaterea a ceva in exterior, din noi, prin constructiile megalitice. Nu folosesc la prezervarea vietii si la evolutia noastra.

Si , da, in vechime zeii traiau printre oameni. Se scrie in toate cartile din vechime. Si parerea mea e ca nu sint acesti extraterestrii. Erau fiinte mai dotate ca extraterestrii. Si noi, oamenii vom ajunge in acel stadiu. Sau chiar il vom depasi prin socializare.

Noi oamenii sintem invitati ...calduros....sa tinem strins unii de altii. :)

Acesti extraterestrii sint de fapt, mai degraba in impas evolutiv. Ce tine de partea afectiva. Parerea mea, ca mai ales grii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×