Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
aditd

Virus antimanele

Recommended Posts

In caz ca nu stiati dar a aparut si asa ceva virus antimanele. ce face e ca distruge toate melodiile (manele) de pe hdd. Dar apare si o problema chiar 2:

1 sa-a facut antivirus

2 concurenta in domeniu. eu am gasit http://www.supermanele.com pe net. tin sa spun ca mi-a placut site-ul pentru simplitate si metodele de acces la info nu pentru informatia oferita. oricum cea mai tare faza mi sa-a parut asta: Daca va place piesa, cautati si cumparati albumul!

Oricum eu cred ca omul sa-ar putea lansa cu ceva afaceri ca si-a facut o reclama...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh, aditd, despre subiectul "virus antimanele" se discuta de multa vreme pe forumul roportal !:crazy: Iar legat de site, ce pot sa zic... bucurie mare pentru fanii manelelor, cu siguranta insa ca e un motiv in plus de ingrijorare pentru solistii acestui gen muzical (pentru ca pana la urma e piraterie, nu ? :roll: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

chiar am cautat topicul sa vad daca nu e deschis in alta parte dar eu nu la-am gasit.

cu piratarea... stau sa ma gandesc cat de reala e. bine nu o neg. dar toata treaba asta imi aduce aminte de romanii inventivi din germania: ei furau banii prostitoatelor din romania care lucrau la negru. acestea nu puteau sa se duca la politie. deci treaba curata. si in cazul de fata marea majoritate a melodiilor "maneleiste" sunt furate, sau in cazul cel mai bun copiate, de la altii. nu stau sa ma gandesc si eu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×