Sari la conținut
Forum Roportal
LightHammer

De ce esti infuriat azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pai sihastrii au nevoie doar de o rogojina si de o coliba fara dotari, mobilier sau sursa de incalzire, deoarece, conform propriilor declaratii din Paterice si Vieti ale sfintilor, ei pot trai in ger si zapada prin miracolele harului sfant. Ei impletesc rogojini pe care le vand pentru cativa banuti, cu care isi cumpara pesmeti, iar acestia le ajung multa vreme, pentru ca sunt consumati doar cateva bucati pe zi. Apa este pe gratis, din baltile lasate de ploi. De icoane si cruci nu au nevoie, deoarece si le taie din cracile cazute la pamant, sculptandu-le cu rabdare.

Atunci la ce le folosesc banii? 

Editat de observant
typo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 7 ore, Enki a spus:

Parlamentarii romaniei, mai putin o formatiune politica, au votat sa aloce aproape un milion de euro pentru o manastire de calugari romani din Grecia, de la muntele Athos. 

Acum e foarte clar, se cheama spalare de bani ca natia nu se pricepe la multe, desigur nu pentru Aghiasma le trebuie banii ci pentru KURVE cand merg pe acolo in misiune speciala in grup.  Se practica peste tot pe planeta chestiunea asta, de aceea se voteaza foarte repede si fara multe intrebari!     Daca era vorba de un wc-u ca lumea pentru o gradinita, ar fi fost mare taraboi ca nu se poate permite asa un lux!  Atat se roaga aia pe acolo cat eu, e casa de kurve finantat de guverne, mai vin si delegati in vizita oficiala, personalitati de seama, au nevoie de relaxare.  Pe varf de munte e liniste, nu paparazzi sau sateliti, nu se aude nimic, nu trece pe acolo NIMENI doar la invitatie se merge cei mai sfinti, totu-i garantat pentru privacy!!!  :pimp:

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 6 ore, observant a spus:

Pai sihastrii au nevoie doar de o rogojina si de o coliba fara dotari, .... Atunci la ce le folosesc banii? 

N-ai stiut ca ei predica apa, dar bea vin!!!    Imparte paine,hrana sufleteasca dar ei mananca caviar, si au niste burti dar nu de la postit, etc.!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bărbatul ucis de roata unui TIR era liderul romilor pletoși din Vrancea. Stătea la masă și făvea un live pe Facebook - Evenimentul Zilei (evz.ro)

Mai rara asa o stire fara sens dar s-ar putea intampla la oricine, de asta sint furioasa, ca a pornit la drum fara sa verifice totul pe TIR.   Asta este deja CRIMINALITATE ca neglijen ta este putin spus.   Si cel mai mult ma irita ca se accentuaza pe cel care a murit ca era un ROM!!!    Inca nu s-au vindecat jurnalistii romani de a preamari marca masinii care a ucis inocenti!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chef Adrian Pop se zbate intre viata si moarte, dupa petrecerea de la Cluj! Nu se stie cine l-a lovit la cap

capital.ro/tragedia-momentului-in-romania-un-chef-super-cunoscut-a-murit-la-spital-bagat-in-coma-de-un-interlop

"Cunoscutul chef, Adrian Pop, imaginea celor de la Selgros, a încetat din viaţă, după un conflict cu un interlop. La finalul săptămânii trecute, Pop a participat la o petrecere cu poliţişti, apoi a ajuns în stare gravă la spital. În urmă cu câteva ore, a decedat, după ce, timp de trei zile a fost în comă".

*Asta e CRIMA nu accident sau altceva si n-ar trebui sa fie acoperit criminalul.  A fost o actiune planificata!!! ,,, premeditata cum se zice oficial*   "joc de skandenberg" ... ce mai e si acel joc ca se ucide ca sa castige!!!

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

evz.ro/cauzele-mortii-cunoscutului-chef-adrian-pop-ce-au-stabilit-anchetatorii

Cauzele morții cunoscutului chef Adrian Pop. Anchetatorii au stabilit că lovitură puternică pe care bucătarul a suferit-o la cap s-a produs în urmă căzăturii pe betonul din parcarea restaurantului, după ce s-a dezechilibrat.

*Acum sint si mai infuriata, ca aruncati minciuna ca sa acoperiti pe acei militieni care au fugit de la fatza locului cand au vazut ca au ucis pe bucatarul!!!   Le vine randul de curand ca asa ceva nu prea ajunge departe.  Au mai cazut oameni dar n-au murit intr-o balta de sange, doresc si la familiile celori care acopera crima sa aibe parte de asa un eveniment cu cineva drag din familiile lor, sa simta cat e de valoroasa viata umana cand dreptatea nu exista decat pentru criminali!!!*    Une se mai lafaie si acel Mario Iorgulescu???  Va scapa si el de puscarie ca tata este fiu de communist inrait si doar din crime au trait, sa-si termine viata si ale pe capatul franghiei ca merita! 

Ce fel de procurori mai sint si aia, tot pentru ciubucuri lucreaza, sint orbi la altceva decat bani murdari.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Florida building collapse latest: 3 dead, as many as 99 missing (msn.com)

Ce dezastru ... o cladire ridicat in 1980, construit dupa toate regulile respectate, fara un cutremur de pamant sau alta catastrofa naturala sau bombardare, nu are cum sa se dezlipeasca si sa produca moartea a multori persone precum arata pozele.  Acum am dat doar de informatia asta, care o sa va dea de gandit la cei care locuiti in bloc, in sensul ca si din senin se pot intampla accidente majore si mortale.  Cred ca apa marii a sapat pamantul de sub acel loc si vor mai fi incidente.   O mica miscare al pamantului poate misca cladirea si produce asa ceva ... natura inca n-a fost batut de om!!!  

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×