Sari la conținut
Forum Roportal
LightHammer

De ce esti infuriat azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La 09.07.2018 la 16:46, adal* a spus:

[...]

Nu a lipit mesajul la celalalt, nu stiu cum sa fac.

citare multipla nu merge? Adicatelea semnul plus de langa "citare".

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Urasc cand sunt pus pe drumuri datorita incompentei unor adormiti. Lesinatii aia cu pretentie de contabili ai companiei energetice, imi umflase factura precedenta aproape dublu. In ceea perioada nu avusem timp de alergat, bazandu-ma totodata pe ideea ca se vor destepta si vor rectifica greseala. N-au facut-o! Azi am primit o noua factura cu dublul sumei fata de factura precedenta. Astia-s cretini! Dupa calculele mele, nu doar ca nu le datorez nimic, dar imi sunt datori. Partea nasoala e ca trebuie sa-mi pierd timpul liber alergand pe drumuri pentru niste probleme createde ei. La naiba! Te apuca dracii doar cand te gendesti cat ai de asteptat la randurile imense de ordinul orelor. Chiar ca ii urasc pe incompetenti!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CEZ? 

Wikipedia:

În februarie 2010, o televiziune cehă a dezvăluit un secret al gigantului energetic de stat CEZ: compania are de aproape un deceniu o unitate de comando bine pregatită, gata să intervină în lupte de mici dimensiuni[19]. Compania oferă pregatire paramilitară unora dintre angajați

cu ce se ocupā încă din 2005

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un videoclip de pe twitter.

Un barbat s-a "imprietenit" cu doi caini vagabonzi si in momentul in care cainii si-au pus toata increderea in ei, a scos o arma ( cutit probabil, nu se vede bine din filmare si a injunghiat unul din caini . Celalalt caine a fugit, bineinteles. Dupa asta, barbatul s-a intors la masa unde statea cu cel/cei care filmau, band si razand cu ei in continuare, lasand cainele in chinuri la numai doi metri de ei.

fakevilppl.jpg

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce moaca de low class are, pseudomafiot cu probleme cocalaresti. 

 

Editat de Eurus
Personal și de toată jena.
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De pus in ramă. 

 

adevarul.ro/news/societate/vremea-prostilor-proptele-crize-majore-bat-usa-romaniei-condusa-secretare-slugi-amante-1_5c388f9bdf52022f757dbb24/index.html?fbclid=IwAR14uGO2_3euYv714nIV25mBfae4V8MV73AiH3oXkCA0r4s-gstZcIbNYdo#

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi era să dau peste un bou.   Să-mi boțesc mașina pentru că boul nu semnalizează și face stânga fără să se asigure și fără să-i pese că-i linie continuă.    Motivul este că boul este econom.  A economisit 50 ml de motorină.   Dacă mai mergea 100-150m,  avea un sens giratoriu pe unde putea să se întoarcă.  Dar el nu,  de ce să facă ce trebuie?

M-am uitat la mutra lui.   Aaaa,  am uitat să spun că boul avea BMW din 2002.    Și față tipică de șoferi posesori de BMW tip coajă.   O față patibulară de cocalar manelist.  Da, există cocalari amatori și de alte genuri muzicale,  dar cocalarul manelist este ca o icoană printre cocalari.   I-am văzut mutra în timp ce veneam peste el cu vreo 80, sau 90, pana mea,  cam pe acolo.   Îl adunau cu șpaclul de pe șosea pentru că mașinuța mea are cinci metri jumătate și cântărește vreo două tone.   Și este tare, solidă,  știu asta de la alt bou care a intrat în mine acum două luni,  pentru că nu a văzut stopul.     Rahatul lui de Golf s-a făcut zob,  au sărit toate airbagurile,  la mine s-a strâmbat o roată,  și niște fiare în valoare de 19500 lei.     Nici nu am apucat să-i fac primul schimb de ulei.    E plin de boi la volan.   Și vaci,  ca să nu se simtă careva discriminat.  

Am dat cu frâna la maxim.   Gume bune,  m-am oprit în 7 metri.   Din păcate,  o skodiță condusă de o diafană făptură cu părul blond,  nu frânează atât de rapid ca mine,  așa că mi-a tras și una de s-a înfipt în mine.   La propriu,  nu la figurat!    Adică botul mașinii a fost intromisionat de cuiul meu de remorcare.   Și a rămas acolo,  ca într-un fel de penis captivus automobilistic.

M-am chinuit puțin cu doamna blondă.  Eu vream să scot cuiul din mașina ei, ea nimic,  vrea să vină cu mine acasă.   O trăgeam după mine!    Ce fac,  striga la mine,  nu iese!!!   Opune-te domniță dragă,  pune frână,  că iese!     Și a pus!   Brusc.   Bara ei din față (ornament de plastic,  ce-o fi fost) s-a enervat și a rămas agațată în cuiul meu.    Dacă vedeți scena asta pe youtube în zilele următoare,  asta este,  filmau unii cu telefonul de pe trotuar.    

Dosul mașinii mele este foarte sexy.   Presupun.   Din vara anului trecut,  trei (3) mașini s-au dat la cârligul de remocare.    Un țigan uguresc pe la Sighișoara,  o tută cu 4x4 Mitshubishi pe centura Bucureștiului și acum diva blondă de azi.      Apropo,  cea mai bună investiție este să ai cui de remorcare.    Trei mașini paradite în cuiul meu,  zero (0) zgârieturi la a mea.  

 

Dar asta nu mă face să mă calmez!   Măcar dacă puneam de-o chestie cu blonda!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×