Sari la conținut
Forum Roportal
LightHammer

De ce esti infuriat azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Deloc n-ai nevoie de compania acestui personaj, evita-l.   Am mai auzit pe un roman din Phoenix, care mi-a spus la fel ca-l amuza dementii  :gdevil: 

Lumea-si pierde mintile si cei care se cred zmei, nici nu stiu cum ii vad altii. 

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Măcel în Postul Paștelui. Proaspăt întors de la mânăstire, un tată și-a căsăpit copiii și soția ...

 

evz

 

A fost bine instruit acolo unde a fost, a fost admis direct in club iar Postul Pastelui nu cred ca a contat prea mult pentru criminal. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri am primit prin posta plicul/pachet din Romania de la sora mea, expediat pe 10 Januarie care continea 8 Integrame si un calendar de ziua mea, ceva dragut mi-a spus ea, bun de pus pe perete.   Pachetul a ajuns in State rupt din 2 parti, doar cu 3 Integrame si o brosura in limba turca de greutatea si marimea celorlalte materiale scoase.  

 

Eu deja am renuntat la ea, nu credeam ca va mai sosi ceva si era mai bine daca nu venea, ma scutea sa blestem o zi intreaga un sistem corupt.

Cam 50 de dolari l-a costat pe sora mea cu transportul care mereu este ultra scump de acolo cu ceva mentiune speciala desi aici se livreaza simplu in cutia postala, fara sa semnez pentru.   De peste 10 ani imi trimite aceste pachetele si prima oara se intampla asa ceva, odata a intarziat cu 3 saptamani ca le-a expediat in Noiembrie cand posta locala este extrem de aglomerat cu cadourile de Craciun, dar niciodata nu lipsea nimic din plic. 

 

Tocmai de sarbatori nu-mi lipsea socul asta, voiam sa ma bucur de cate ceva, dar nu prea pot.   Era si un Almanah in maghiara, o vecina i-a adus, venea din Germania de Craciun acasa si ii aduce boia si alte maruntisuri, pentru bani, insa e mai bine decat cu posta.   De aici, s-a obisnuit si vecina cu niste produse maghiare ... 

Inca nu i-am spus ei sa-i stric sarbatorile ca se prepara si pentru asta de maine iar pe 11 este ziua ei de nastere si nu-i produc nervi.   Poate nici nu-i spun, e mai bine sa-l consideram pierdut, sotul ei mereu ma intreba care-i statutul pachetului, dar i-am spus ca l-am primit intact, el sufera cu inima, traieste cu aparate-n corp, chiar zilele astea

i-au schimbat ceva piese pe acolo si bate mai departe.   Simtea el ca se descarca si bateriile cand abia putea sa faca 2 pasi,  acum e ca si nou din pachet .. :haha:  dar  nu-i programat pentru din astea.  Zic ca-s bune inventiile astea cu piesele de schimb in corpul uman.   Cineva a scris un cantec pe tema asta in maghiara, poate-l gasesc sa-mi descretesc fruntea pe care azi doctorul mi-a pus picaturi de ceva lichid pe ceva care tot cresteau dar nu acnee, imi ardea putin dar a trecut, acum e rosu numai locul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Citesc de ceva vreme despre Ionela Prodan si ma irita faptul ca fiicele ei se comporta ca niste mahalagioaice, blamand doctorii si tot ce se mai scrie despre ele si in legatura cu aceasta tema sensibila.   Mai pretind extensii de viata al mamei lor care desigur nu se compara cu restul lumii si pacientilor din Romania.  Suna jignitor pentru doctorii care trebuie sa absorbe tot ce li se spune de parveniti, desi fac doar ce se poate pentru pacienti, indiferent cine au fost in tinerete, ca in acea situatie celebritatea nu mai are valoare. 

Ca cine erau iubitii, sotii sau tatii acelori femei, nu are nici o importanta, ar fi cazul sa-si dea seama ca dupa o varsta altceva este valoare decat urlatul in public.   

Stiu ca jurnalistii sint de vina ca inventeaza articole cu boli grele de tratat dar de aceasta gasca de profesionali observ ca n-au curaj sa se lege decat de personalul medical. 

Ca-i in viata sau nu canterata, nu ma intereseaza ca pana aceste zile de circ nici nu stiam de existenta ei, dar fetele ei daca vor sa se reclame si isi cauta publicitate, ar trebui sa inventeze alta metoda ca devine scarboasa deja tot ceea ce se leaga de acea nume, Prodan.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am auzit acest nume de medicament de la mama dar nu stiam de ce-l foloseste.  M-a apucat rasul ca l-am tras pe Google sa ma informez si suna ca si reclamele la TV cu toate efectele secundare de la moarte in sus si jos, dar se recomanda pentru multe boli ca tratament   :haha:     Zeama de o lamaie ajuta mult mai mult, garantat.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi spune sora mea ca a fost de o vreme sa-si faca un colonoscopy si n-a fost sedata  :gwerewolf:   A durut-o foarte mult, eu l-am incurajat sa faca testul ca mama a avut polipi pe colon si sa n-aibe surprize mai incolo.   Mi-a spus ca doctorul deloc n-a vrut s-o anestezieze, cica doar daca-i gaseste ceva.  N-a avut nimic dar foarte greu s-a vindecat de acel soc si spaima, a luat si ciubuc nemernicul.  Mi-a spus ca nu se va mai duce prea des la specialisti.   Nu pot sa revin nici eu din soc, ca nu m-as fi asteptat la asa ceva sa aud.

E o tortura sa faca asa ceva pe viu pe un om!!!    

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Zi de doliu in politica romaneasca! A murit fostul primar general al Capitalei!

 

M-am gandit la Viorel Lis ca este in spital cu o conditie destul de serioasa de cateva zile, dar este un alt fost primar mort de care n-am auzit ...     Constantin Olteanu a fost doctor în istorie, autor al unor importante lucrări în domeniul istoriei militare, general- colonel, fost Ministru al Apărării Naționale, a trait 89 de ani si 10 luni. 

 

Mai este si Traian Basescu unul din fosti  Primar general al Capitalei, dar el n-are inca motive sa moara, si cine stie cati mai sint???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In parcarea de magazine la o intersectie importanta unde policy este: primul oprit la semnul STOP porneste prima data ... ajung 2 masini si deloc nu se opresc desi eu ca pieton am prioritate mereu, tocmai azi de Ziua Mamelor.  Erau cu geamurile jos si radeau cu pasagerul.  Alti pietoni in drum spre magazin au urlat binisor pe acesti eroi al zilei plus le-a urat un Happy Mother's Day.  Am ajuns la concluzia ca degeaba se vand buruiene scumpe si bijuterii daca nu sint atenti cum conduc intre oameni in parcare tocmai azi. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×