Sari la conținut
Forum Roportal
LightHammer

De ce esti infuriat azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pisica prim-ministrului Noii Zeelande, devenită celebră pe Twitter, a murit după ce a fost călcată de o mașină în apropiere de locuința ei din Auckland.

 

agerpres.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Multiple women (8) accuse former President George HW Bush (1988 - 1992) of inappropriate grabbing

Sint contra acestori dominatii masculine insa azi mosul are 93 de ani, abia vorbeste si nu stie ce a spus, dar a cerut scuze!!!

(nu stiu la ce ajuta scuzele)  dar nu cred ca vor primi si bani pentru despagurbire femeile,  mai mult se fac de ras ca s-a aflat.

Aceste femei n-au pic de minte daca cred ca-l vor distruge sau altceva ca din cauza varstei si conditiei medicale nici la puscarie nu este primit.   Deci tot efortul a fost pentru NIMIC.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca l-au tinut pe Charles Manson in viata aproape 50 de ani de la crimele din Bel Air, iar acum ne anunta ca e pe moarte in spital.  Bate joc de natia americana democratii!!!

 

A ucis 9 persoane cu sange rece, cred ca s-au lecuit cu studiile facute despre un criminal cu sau fara creier, ca asta a fost scopul inchiderii doar, in alt Stat primea moartea!!!''

Ma surprinde ca nu l-au lasat liber pentru buna purtare.

 

 

"Charles Manson alive, but reportedly on death's doorstep in California hospital: 'It’s just a matter of time'."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"România va primi de la EU o cotă uriașă de refugiați, peste 70.000, sau va plăti o amendă uriașă pentru fiecare refuz."

 

Amaritii pensionari romani nu pot achita factura de incalzire, iar Statul va dadaci familii mari de musulmani care n-au voie sa lucreze ... plus le va croii si legi pe masura, le va procura si mancare dupa religie ca si haine si altele sfinte. 

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trebuia sa mergem la o nunta dar am renuntat ca n-am primit invitatia din timp ... ca sa aflam ca azi a fost jefuit locuinta parintilor miresei, pana s-au dus la o invitatie de mancat curcan ca n-aveau chef de gatit.  

Si casa vecina la fel a fost desfigurat dar nu erau urme de amprente ca dupa oficialii care investigau cazurile, sint niste banditi din Columbia care ataca in grup si sint bine echipati.

Curios ca nimeni nu le-a vazut, daca nu erau cu o masina mai mare decat SUV nici nu aveau sanse cum sa ridice marfurile din casa. 

 

Toate hainele prietenei ca le cumpara undeva foarte scump plus pantofi si posete, bijuterii, bani si alte obiecte ca TV, computer, si camerele de filmat din cele mai performante, plus toate alea al miresei ... rochii avea doua, una scurta sa poate bine dansa hora, dar si un mare numar de cutii cu cadouri sosite prin posta ...  

 

Au sunat sa ne invite si personal sa le scoatem din aceasta depresie teribila chiar in acest moment, dar nu mergem nici unde.   

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

SERBĂRILE ȘCOLARE de Crăciun, în PERICOL. Motivul INCREDIBIL pentru care s-ar putea ANULA, ”declararea zilelor de 14, 15 și 16 decembrie 2017 zile de doliu național pe teritoriul României, în memoria majestății Sale Regele Mihai I al României, șef al statului român între anii 1927-1930 și 1940-1947”

 

Imi vine sa urlu, copiii habar n-au cine a fost el si nici nu le intereseaza, doar faptul ca ei s-au pregatit pentru aceste festivitati si sint pusi la o parte fara un motiv valabil, asta este o mare jignire si lovitura in inimile lor mici.   

 

Nu ajungea o zi???    

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu noaptea-n cap m-am dus la Oftalmologist, m-au programat prima ca nimeni nu vrea sa fie prima sa nu intarzie. Ajung si in cladirea noua pute a latrina dar sau mai rau si nimeni nu face nimic!!!   Pe gerul asta tropical s-au spart conductele-n pamant ca nu sint izolate si doar dupa sarbatori le vor repara sa n-aibe si lumea din vecinatate miros urat de sarbatori.    Credeam ca mor, aproape 2 ore am stat acolo si la ochelarist ca mi-a recomandat un alt ochelar pentru computer.  Sint usa-n-usa ca au legatura stransa si daca ochelarii nu-s perfecti, imediat se corecteaza.   Am suferit toata ziua din cauza acelui miros ce am inhalat desi am pus masca!!! 

 

Vestea minunata este ca n-am nimic la ochi!!!  Doar o abia vizibila cataract care = 0 pentru cineva de varsta mea, departe vad cel mai bine si doar de picaturi fara reteta am nevoie pentru ochi uscati din cauza climei locale.   A mertiat sa aflu ca n-am nimic si incep anul sanatoasa!!! Ho-ho-ho!!!  :doctor:

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca niciodata in 23 de ani decand locuim aici, se intampla 2 accidente de circulatie in apropierea casei si traficul se blocheaza ... tocmai cand asteptam pe copiii mei, fiul cu sotia cu mancarea pe masa, dar n-au putut sa intre ca era blocat si de masini de salvat vieti drumurile de acces si nu se putea trece deloc.  Vor veni maine, dar pe alt drum  :haha:

 

Pe langa ca se schimba tevile de gaz vechi de +100 de ani in tot Judetul, decand s-a infiintat Statul Arizona in 14 Februarie 1912, de Ziua Indragostitilor, si traficul este redus la o banda, se mai si ciocnesc masini ca se grabesc si nu mai merge nimeni niciunde.   Tocmai cand credeam ca sint gata cu portiunea din fata casei, s-a auzit o explozie si au reluat de la inceput lucrarile ... niste masini mari parca-s de pe alta lume aduse iar au desfigurat strada, a dat cu vechea lucrare de pamant si au ingropat tuburi mult mai groase sa nu mai explodam si mai e o vreme pana se vor impacheta cu totul, dar dormim linistiti ca avem gaz asigurat pentru functionarea aparatelor din casa.  

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum poate un barbat sa dea declaratii despre o fosta relatie cand inca traieste si ea?  Inteleg ca nu mai este normal demult, nici un pic de demnitate n-a ramas pe el?

 

"Florin Piersic, MĂRTURII ȘOCANTE despre RELAȚIA cu CÂNTĂREAȚĂ CELEBRĂ: „Am fost într-un AMOR NEBUN. Era dorită de TOȚI“

 

Angela Similea ar trebui sa-l dea in judecata pentru pagube serioase pe marele actor.

 

 

evz.ro/florin-piersic-marturii-angela.htm

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

7519599_4b43fe78-00dd-11e8-b4a0-b7fd9af2

 

Saptamana modei la Paris ... Givenchi prezinta spre admirat materialul plisat din care-i facut funda ... dar nu s-a documentat cum arata spatele modelei???

Cu oase inegale la vedere pare groaznic femeia respectiva, mai are si acel tatuaj pe gat!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×