Sari la conținut
Forum Roportal
Ioana_Catalina

Se merita sa pleci de acasa pentru studii?

Evaluează acest topic

Studii in Europa  

10 membri au votat

  1. 1. Ati pleca de acasa pentru aceasta facultate? http://www.wsb-nlu.edu.pl/en/index.html

    • Da
      9
    • Nu
      1


Postări Recomandate

Dupa cum arata campusul as zice ca se merita.Nu stiu ce prestigiu international are - obs ca e in polonia - si cat de cosmopolita este studentimea -asta poate fi un indiciu in determinarea valorii universitatii- insa,repet,de aratat arata bine.

Ramane in discutie valoarea diplomei pe care o obtii si catre usi iti va putea ea deshide.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai in Ue, sunt obligati sa recunoasca diploma ta dintr-o tara Ue, in orice alta tara UE, in teorie, in practica nu pot sa zic... Cati bani ti-au cerut???

 

In UK costa cam 3000 GBP pe an... Asa ca experienta, merita. Eu sint la colegiu in UK, si ii foarte fain... Profii is mult mai diferiti decat cei din RO...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vrei facultate? Sau masterat?

 

Facultate merita daca dispui fara probleme de banii necesari si vrei sa pleci din tara, sau daca vrei sa te stabilesti in strainatate la terminarea studiilor intr-o specialitate in care diplomele romanesti nu sunt vazute bine (adica exact acelea care sunt vazute cel mai bine aici - economie si drept).

 

Daca nu te incadrezi in cele de mai sus, atunci nu merita - faci faculta aici, si mergi la masterat.

 

Asa si cu facultatea poloneza. Daca faci faculta, si nu masteratul, nu e mare diferenta fata de o facultate din Romania. Daca au un program de master bun in schimb, e posibil sa merite.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au program atat de master cat si de studii bun. Toata programa e in limba engleza si au foarte multe parteneriate, plus o retea de alumni foarte dezvoltata, toti in top management care-ti pot oferi accesul la niste joburi in companii multinationale. In schimb universitatea se afla intr-un oras foarte mic..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parteneriatele trebuie analizate caz cu caz, unele pot intr-adevar oferi ceva concret, de genul angajari directe din randul absolventilor.

 

Partea cu alumni o vezi un pic prea "in culori", cred. Sunt si eu alumni a doua universitati foarte respectabile de afara... primesc brosuri, exista forumuri si grupuri de discutii online, dar sa nu crezi ca e uzual sa-ti gasesti un loc de munca prin asta. Se intampla, insa nu e ceva foarte comun. Normal ca te poate ajuta - se circula informatii la care poate ai acces mai greu in mod obisnuit, insa organizatiile de alumni sunt... in special... pentru fun si comunicare :D

 

Faza cu orasul mic e o chestie de gust. Daca atmosfera in faculta e okay, mi se pare chiar dragut sa fii intr-un oras mic. Devine locul mai intim si te distrezi mai bine, e mai inchegata comunitatea prietenilor si colegilor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Pai in Ue, sunt obligati sa recunoasca diploma ta dintr-o tara Ue, in orice alta tara UE, in teorie, in practica nu pot sa zic...

Ar fi fantastic daca s-ar recunoaste diplomele.In teorie se poate cere recunoasterea lor,sa vezi practic ce si cat ti se recunoaste...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×