Sari la conținut
Forum Roportal
Sw33t Angel

Copiii si divortul

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

O casnicie de 5 6 7 ani si dupa apare un copil sau chiar mai repede ,dupa cativa ani tatal(pun la masculin) devine alcoolist si incepe sa-si bata copilul si sotia....mai bine divortul cu toate k este un copil la mijlok sau...sa stea impreuna pentru copil chiar daca se intampla aceste lucruri?... nu prea placute sau chiar delok.. :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au fost mame care au suportat cu "stoicism" o astfel de casnicie, pt "binele" copilului. Sunt cazuri cand astfel de barbati si-au revenit dupa un timp de x ani, casncicia devenind normala. Am niste vecini care au trecut prin asa ceva, din cauza stresului din casa, copilul era cam ciudat, de fapt era ciudatul clasei, pe mine m-a pus in banca cu el, ca sa il modelez cica, ma rog... placere nu mi-a facut, tot timpul era la limita de jos a notelor, agresiv etc. Chestia e ca ulterior , probabil cand in casa lucurrile au devenit normale, el si-a revenit,a intrat la bucuresti, la facultatea de cibernetica. Asta e un caz, nu toate sunt asa, precum a zis flori, decizia apartine mamei, ea stie cum merg treburile in casa, ea poate oarecum "simti" viitorul, daca se poate sau nu face ceva, daca se merita sau nu sa suporte ceva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mi se pare un risc cam mare sa induri comportamentul unui betiv in speranta ca bestia isi va reveni si familia va fi fericita pana la adanci batraneti ... pentru un copil un astfel de comportament al unuia dintre parinti poate fi fatal, cine suntem noi sa ne jucam cu viitorul unei fiinte ? ce mama as fi eu sa traiesc un alcoolic care sa-mi bata copilul doar de frica sa-mi stric "casnicia" ? de frica ca voi ramane singura ? sa fim seriosi ... iar chestia ca si-a revenit si acum sunt o familie normala sa o creda mutu !! cicatricile vor ramane mereu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×