Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
maybe

Inca un erou in Afganistan

Recommended Posts

Iata ca din nou sa-a intamplat. Si din nou Afganistan. Nu sunt eu cel mai vizat ca sa faca astfel de comentarii, dar cred ca ar trebui sa facem exact atat cat putem sa ducem, chiar si in cadrul coalitiei. Parerea mea este ca ar trebui sa ne reevaluam fortele mai ales tehnic vorbind. Dupa ce acum o luna au calcat accindental pe o mina dar nu au fost victime, de data asta tragicul nu i-a iertat. Romania foloseste acolo tehnica destul de veche atat fizic cat si moral. Apoi cred ca mai e de vina si pregatirea armatei romane care inca se bazeaza pe idei comuniste, mult prea depasite pentru timpurile si felul conflictelor de azi.

Dar mai presus de pareri si sfaturi este regretabil ca acolo a mai murit un om. Dumnezeu sa-la odihneasca in pace!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si aici e tot chestie de politica.Nu are rost sa mai dezvolt caci e cam aceeasi situatie cu ce am postat la topicul cu jurnalistii din Iraca.Sa-mi dati un nume cu un militar care este ruda cu vreun politician,sa zicem aflat la putere,care isi face datoria in aceste zone de conflict?O fi vreunul care isi are copilul pe acolo...???

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul rand: doctrina de aparare a regimului comunist, se axa exclusiv pe apararea teritoriului. In tratatul de la Varsovia, Romania nu participa la misiuni (exercitii) in afara Romaniei, decat foarte rar, numai cu observatori.

In al doilea rand: militarii participa la misiuni internationale, exclusiv prin voluntariat, pentru a indeplini angajamentele militare ale Romaniei si pentru a capata experienta, in cariera militara. Ce odrasla de politician, are asemenea preocupari?

Edited by bab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha!. Ce-ar mai fi sa isi trimita politicienii sau mafiotii copii acolo...? Pai sa fim seriosi, acolo indiferent de cate pile ai avea nu prea ai cum sa comentezi. Odata ajuns acolo nu iti ramane decat sa iti faci o "pila" la Dumnezeu. :)"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×