Sari la conținut
Forum Roportal
the_only_the_best

Cum se prepara ramen? (mancare japoneza)

Postări Recomandate

Buna! As avea nevoie de un ajutor is ffffff curioasa sa stiu cum se prepara ramen deoarece nu este nici un restaurant la care sa merg si vreau sa stiu neaparat ce gust are si daca puteti sa imi spuneti cel care stie reteta si cu ingrediente care se gasesc si in romania(sper ca ati inteles ce am scris ).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

reteta mea, cu ingrediente romanesti:

ai nevoie de spaghete fara ou (sau taitei mai grosi), supa concentrat gen knorr, niste fashiutze de piept de pui, cateva ciuperci, praf de chilli, usturoi granulat si nelipsitul sos de soia.

intr-o oala faci o supa din concentrat, un pic de chilli si un praf de usturoi granulat. cand fierbe, pui si ciupercile fashii -daca nu sunt din conserva, le poti fierbe putin inainte- si mai fierbi 5 min. separat calesti putin pieptul de pui in f putin ulei numai pana incepe sa se albeasca carnea si apoi o piu in supa sa mai fiarba cateva minute. spaghetele le poti fierbe separat si apoi sa le pui in supa sau poti sa le fierbi direct in oala, cum fac eu de lene. rezultatul e acelasi:P la sfarsit pui in supa niste sos de soia dupa gust. spaghetele trebuie neaparat fierte intregi, nu rupte, ca atunci cand le iei cu betisoarele sa tragi mult de ele

toate ingrdientele eu le pun dupa gust, imi pare rau ca nu iti pot da cantitatile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×