Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: Salmonella, cauza toxiinfectiei alimentare de la Navodari

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Primele rezultate ale analizelor probelor recoltate de la bolnavii de toxiinfectie alimentara din Tabara Navodari au relevat ca boala a fost produsa de salmonella. Dr. Marius Enescu, directorul Autoritatii de Sanatate Publica din Constanta, a declarat ca rezultatele au relevat prezenta bacteriei salmonella tip B in coprocultura recoltata de la primii doi copii internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta. Potrivit sursei citate, alimentul incriminat este carnea de pui din care a...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×