Sari la conținut
Forum Roportal
radu84

Imi ploua in apartament

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

problema e in felul urmator, cu furtuna de aseara s-a smuls jumatate din acoperisul blocului(catranul si bitumul ce era inainte). acum astazi cum ploua, toata casa mi-e plina de oale si ligheane....

 

am fost ieri sa vorbesc cu seful asociatiei de locatari, insa se pare ca el e un om ocupat, care e bun numai sa-si ia leafa degeaba, nu sa se intereseze si de problemele locatarilor. acum ce as dori de la voi, cineva imi poate da si mie ceva referiri la legile care obliga asociatia de locatari sa disloce bani din fondul de rulment, sau de oriunde altundeva ca sa pot contracta o firma de hidroizolatii sa incep sa reabilitez acoperisul.

 

multumesc anticipat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fa o reclamatie la primarie. Daca tot il platiti degeaba strange semnaturi si demite-l. Angajati o firma de administrare imobile care se ocupa. Hidroizolatia trebuie refacuta imediat. Sunt foarte multe firme care fac si hidroizolatii, termo-hidroizolatii, si termoizolatii si mai ales in rate. Trebuie reparata imediat orice avarie. Asta spune legea despre atributiile presedintelui asociatiei de proprietari si ale administratorului de imobie.

Editat de Radita1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×