Sari la conținut
Forum Roportal
scorpi_on

Ce sa iau cand ma dor rinichii?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua...vreau sa va intreb daca stiti ce sa iau atunci cand ma dor rinichii?? astept sfaturi,va multumesc anticipat.

 

no spa

 

algocalmin

 

urinex

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ceai din cozi de cirese, ajuta la cresterea mictiunii(urinarii) si te ajuta sa elimini eventualii calculi ( nisip, pietricele) care pot fi cauza durerii. Dar sfatul meu totusi e sa te duci la un medic si sa iti faci cel putin un examen sumar de urina.No Spa e un analgezic bun.Insanatosire grabnica :cheer:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se bea cel putin 2 litri de apa pe zi, zilnic, pe langa ceaiuri si alte lichide ... supe, sucuri de fructe si de legume, compoturi, etc., asa stiam eu, ca doctorii in State cu asta incepe tratamentul sau vindecarea :crazy: in caz de pietricele merge perfect berea :stars:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

..

Mi se pare ca sunt cam scumpe produsele din josul paginii indicate de dumneavoastra! Daca as avea probleme cu rinichii as actiona in modul urmator:

-as merge la medic si as face toate testele recomandate (radiografii, teste de urina,teste la sange etc)

-daca medicul imi da o reteta medicala as cauta informatii despre produsele recomandate

-daca medicul imi recomanda produse (chiar si naturiste) a caror eficienta nu e dovedita voi merge la alt medic

-voi cauta informatii despre afectiunea medicala pe internet

-daca, intamplator, voi da peste link-ul oferit de tine, m-as intreba daca acele produse functioneaza si daca (tinand cont ca nu sunt cine sti ce ci plante ambalate) pot gasi acele plante si extracte din plante la un pret mai accesibil!

Editat de BlueS
Scos citat sters.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

...

 

Voi nu aveti bani sa platiti pentru publicitate? O furati de la acest forum? Hai sa zicem ca asta nu-i treaba mea dar ce este treaba mea este ca vreti sa vindeti cai verzi pe pereti la oameni care au pietre la rinichi sau fereasca D-zeu poate tumoare sau cancer. Tu cresi ca ceai din coada ursului o sa le ajute?

Editat de BlueS
Scos citat sters.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tu cresi ca ceai din coada ursului o sa le ajute?

"coada ursului" era pe post de momeala! Vezi ce produse au in josul paginii! O sa te sperii de pret!

Decat sa dau 50 lei (parca atat avea un produs de pe acolo, nici nu vreau sa ma mai uit sa verific) mai bine ma suc sa iau niste balarii de pe camp iar vitaminele alea (desi ma indoiesc ca am nevoie de ele cu exceptia vreunei carente) le gasesc in produse din farmacii undeva sub 15 lei!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E posibil sa fie si o infectie.In cazul asta,poti sa iei antibiotice naturiste: scortisoara,miere,ceapa,usturoi,propolis,coada soricelului.(ceai -nu e prea gustos)

Despre propolis

In link-ul oferit de tine impreuna cu "propolis" scrie:"Studiile efectuate au aratat ca propolisul este cel mai puternic antiinfectios cunoscut, fiind activ impotriva a 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri."

Aici sunt cateva probleme:

-nu scrie care studii medicale (de preferat in dublu orb) confirma acele propietati

-intr-un alt articol pe un site de produse naturiste scria ca usturoiul este cel mai puternic antiincetios (deci naturistii se contrazic intre ei, deci nu putem avea incredere in ceea ce spun naturistii. Apropo, conform caror criterii se stabileste ierarhia celor mai puternice "chestii" antiinfectioase?

In link-ul oferit de tine am mai gasit si alte "minunatii" fara sa se ofere link-uri si studii:

" Este un biostimulator si imunomodulator care mareste imunitatea si rezistenta fizica, inlaturand oboseala. De asemenea, propolisul are efect antitumoral si antioxidant, inhiband cresterea celulelor tumorale. Este antihemoragic, antiinflamator, anestezic local, antiedematos, hipocolesterolemiant, depurativ, antispastic, hipotensiv, antisudorific, cicatrizant, mineralizant, scade fragilitatea capilara. Protejeaza organismul contra radiatiilor, fiind antidot pentru veninul de albine (in special tinctura de propolis)."

 

-Nu s-a dovedit ca propolisul mareste imunitatea, de fapt e gresita ideea de a mari imunitatea. O imunitate prea slaba determina vulnerabilitate la infectii, o imunitate prea mare creaza boli autoimune (cum ar fii alergiile), demarcatia dintre cele doua o numim sanatate. Nici macar pentru vestita echinaceea studiile nu sunt clare iar studiile existente nu reprezinta cine sti ce dovezi! Din start devin sceptic cand se pretinde despre un produs ca are are influenta asupra sitemului imunitar. La acest capitol (sistemul imunitar) va recomand niste resurse ceva mai credibile:

http://podcast.sceptici.ro/2011/07/14/sceptic-in-5-minute-intarirea-sistemului-imunitar/

http://www.verticalescape.ro/articol/biologie/4/51/reglarea-sistemului-imunitar

(siteurile indicate de mine sunt informative si au rolul de a va convinge sa cautati informatii pe siteurile institutelor de cercetare si plublicatiilor stiintifice credibile-care sunt de obicei in limba engleza)

-De curiozitate intreb, asupra caror tipuri de celelule canceroase are efect propolisul? Daca se pretinde ca este un panaceu universal pentru toate tipurile de cancer... prefer sa nu cred!

-Nu am incredere in terapiile care nu au efecte secundare deoarece, de obicei, acestea nu au nici macar efecte primare (adica acele efecte de vindecare). Tratamente eficiente care nu au efecte secundare exista dar acestea sunt mult mai putine decat cele care au efecte secundare si au a face mai mult cu anumite stiluri de viata!

 

 

Usturoiul contine intradevar substante antibacteriene dar in cazul meu nu a fost eficient cand am avut o infectie! Am avut noroc cu antibioticele!

 

Raman la parerea mea: ma bazez pe opinia unui specialist (pe care, daca am posibilitatea, incerc sa o verific in diferite moduri: sunand alti specialisti, cautand pe internet etc) si sunt sceptic cand ceva suna prea bine!

Editat de laursan3
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×