Sari la conținut
Forum Roportal
Mephistofel

Population Services Romania

Postări Recomandate

In timp ce unele femei recurg la inseminarea artificiala pentru a putea avea copii, alte sute de mii de romance se inghesuie pe holurile spitalelor hotarite sa renunte la sarcina. Exista femei care fac, de-a lungul vietii, si 40 de avorturi, insa o mare parte isi pierd fertilitatea chiar de la prima interventie. Numarul avorturilor si mortalitatea cauzata de intreruperile de sarcina plaseaza Romania pe primul loc in Europa. Natalitatea este ingrijoratoare, iar 75% din tineri nu vor sa aiba copii.

 

In Romania, clinicile unde se fac chiuretaje nu sint aruncate in aer de fanatici religiosi. Medicii nu sint urmariti si hartuiti cum se intimpla in America. In Romania, in anul 1990 sa-au facut un milion de chiuretaje, iar in 2002 aproape un sfert de milion. Chiuretajul este una dintre cele mai banale interventii chirurgicale, dar nimeni nu vorbeste despre cit de dureros e pentru femei. In Romania nu sint dezbateri despre dreptul de a intrerupe o sarcina sau dreptul de a alege. Fiecare clinica de ginecologie traieste, in principal, din chiuretaje, interventii care costa pina intr-o suta de dolari. Sintem contemporani cu Adriana Iliescu, ciudata mama de 67 de ani, dar nu exista timp pentru a vorbi despre cei sacrificati, sute de mii de vieti aruncate la gunoi. Acest lucru se intimpla in timp ce populatia Romaniei a scazut cu 1.400.000 din 1990 pina in 2002. De la cit de inumana si salbatica era interdictia avortului pe vremea lui Ceausescu pina la crima in masa la care sintem martori in ultimii ani nu a fost decit un pas. Un pas care confirma faptul ca

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
in timp ce populatia Romaniei a scazut cu 1.400.000 din 1990 pina in 2002. De la cit de inumana si salbatica era interdictia avortului pe vremea lui Ceausescu pina la crima in masa la care sintem martori in ultimii ani nu a fost decit un pas

 

Adevarat dar trist

Editat de crs_tzep

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
... In Romania nu sint dezbateri despre dreptul de a intrerupe o sarcina sau dreptul de a alege.

Şi tocmai te-ai hotăr

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

conteaza atat de mult numarul? vrem sa fim o indie sau o elvetie? o metoda similare de selectie folosea si sparta si iata, se mai pomeneste de ea in istorie. moral insa e altceva desigur....pana la urma harald are dreptate si e firesc ca orice femeie sa poata decide.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"in timp ce populatia Romaniei a scazut cu 1.400.000 din 1990 pina in 2002"

 

 

Peste un milion de persoane au emigrat de la 1990 incoace din Romania !!! nu avorturile au ajuns la un numar asa de mare. In Phoenix sint peste 80,000 de romani pocaiti in majoritate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×