Sari la conținut
Forum Roportal
harryP

Probleme sexuale la barbati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Penis mic...ejaculare precoce... penis curb... diverse alte malfunctii ale organului sexual masculin...toate par sa-si fi gasit in zilele noastre solutia.

Redau un citat de pe un site frunzarit recent:

"Phallosan si PenisPlus+ sunt doua dispozitive germane cu eficienta garantata in marirea penisului atat in lungime cat si in grosime, in cresterea duratei erectiilor si a placerii sexuale.

Aceste doua modalitati duc la marirea potentei si virilitatii dar si ajuta persoanele care sufera de penis hiploplazic, penis curb, ejaculare precoce cat si persoanele care prezinta o dimensiune redusa a penisului ca urmare a obezitatii sau post-operatiei de cancer de prostata." (sursa: www.marirepenis.com)

 

Deci, conform acestui site, exista metode ce nu presupun tratament medical pentru rezolvarea acestor probleme. Ce parere aveti, se poate intr-adevar?! Sau e doar ceva pur comercial ce vinde iluzii?!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La mine problema consta in faptul ca am erectii foarte slabe si incomplete. Am incercat mai multe remedii chiar si pompa de vid , dar rezultatele nu au fost cele pe car le asteptam eu. Am auzit ca ar fi eficient in tratarea disfunctiei erectile un produs naturist numit Vigrax. Sincer as merge pe remedii naturiste, deoarece nu vreau sa-mi pun in dificultate organismul cu tot felul de produse care au in componenta ingredienti de natura chimica!

MUltumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incercati ceva pe baza de plante naturale.. gen Bulgarian Tribulus , Yohimbe bark sau Horny goat weed. sunt la preturi avantajoase, nu au efecte negative si chiar isi fac treaba (nu iti creste penisul de la ele, dar te ajuta cu erectiile, intensitatea si durata ). Noroc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La mine problema consta in faptul ca am erectii foarte slabe si incomplete. Am incercat mai multe remedii chiar si pompa de vid , dar rezultatele nu au fost cele pe car le asteptam eu. Am auzit ca ar fi eficient in tratarea disfunctiei erectile un produs naturist numit Vigrax. Sincer as merge pe remedii naturiste, deoarece nu vreau sa-mi pun in dificultate organismul cu tot felul de produse care au in componenta ingredienti  de natura chimica!

MUltumesc!

Pompa de vid de care ai folosit ca sunt de mai multe feluri?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×