Sari la conținut
Forum Roportal
DJ. Strigoi:P

Numele Pisicii Tale

Postări Recomandate

După ce am adus în casă toate pisicile din cartier, și au primit toate câte un nume/poreclă, am rămas fără inspirație fix la a noastră. 

Drept urmare, v-o prezint pe Pisică :lol2:

IMG_20210622_164335.jpg

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumoasa.

Si la mine e un motan la care îi spunem MÂȚU NOST. L-a abandonat cineva si a ajuns la noi ca aici e mancare la discretie. E o pisica de oras ca mananca numai boabe. Cand i-a vazut pe ceilalti ca mananca oase a facut niste ochi..... in rest foarte simpatic si curios.

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pisică a mea mănâncă boabe + orice mănânc eu. Inclusiv dulciuri :laugh:

Carnea crudă e neinteresantă, cu excepția vietăților pe care le prinde cu sălbăticie. De mică a preferat carnea gătită și laptele pasteurizat :happy:

A.. Si laptele praf. Dacă simte miros de ciocolată de casă, începe să caute :lol2:

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a zis o vecina, mare iubitoare de animale, ca nu e voie dulciuri la pisici ca fac diabet. Am si eu un motan Pufi, mare amator de prajituri, cozonac, cereale, paine, biscuiti....

Astea care umbla pe la noi prefera carnea cruda. Si laptele, normal. Boabele nu prea le plac, inafara aluia zărăstit care numai boabe manca....

Insa doar Pufi gusta patiserii cu multa placere. Sigur ca ii dam, dar mai rar.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 minute, Rodica` a spus:

Mi-a zis o vecina, mare iubitoare de animale, ca nu e voie dulciuri la pisici ca fac diabet.

Catelul fiicei mele are Diabet si cand vine la noi, extrem de rar il latra pe sotul din toata puterea, dar cand ii da ceva bun de mancare se schimba relatia intre ei pentru o vreme. 

Ea ne-a explicat ce avem voie sa-i dam daca nu ne putem abtine.  Nu-l lasam afara ca fuge in debaraua pisicilor si ele ataca, a iesit cu urechea plina de sange si data trecuta ...  Ar manca orice catelul, am avut si pisici care mancau doar carne cruda ... nu demult curatam frigiderul si am gasit inca in congelator in containere speciale portii de mancare de pisici care nu mai sint cu noi de ani de zile, omu' era sa moara de plans dar cele de acum nici nu considera de mirosit asa ceva, dar nici mancare gatita.   Alte pisici imi cereau supa de pui asa de frumos si lingeau cu toata pofta pe langa ca le dadeam si toata carnea aproape.   Pisica alba de acum la mine a crescut decand era cat un ou cu o codita subtire si fara par, credeam ca este un soricel alb!!! Cu lapte am inceput sa-l hranesc ca-i era sete si foame , am facut pasta din pui ca era prea mic pentru boabe uscate, avea si biberon ca pentru o papusa de jucarie.   Pene de pasare vad in curte dar nu si actiune cand care din ele ce prinde sau este o pasare mai mare???   Dulciuri insa nu le-am oferit niciodata.  Am pus seminte de ceva Iarba de pisici in curte si le vad ca mananca de acolo cate una destul de des.  Le place si conserva de Tuna pentru oameni cel natur in ulei sau apa pe langa conservele de pisici si boabe uscate.   Pestele prajit de mine nu le place chiar daca-i in cuptor facut.   Atat umbla OMU' dupa ele, dar odata se termina, eu nu mai am nevoie de probleme.   Nu se vor mai refugia altii ca vecinii s-au schimbat, cei noi n-au animale ca vor sa si calatoreasca, sint tineri cu copiii mici in majoritate.   Batranii cum mureau, pisicii ramaneau pe afara, sau fugeau de mici de acasa cum a facut cea alba!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×