Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Shadowdancer

Matchbox Twenty

Recommended Posts

Haideti, ca ma roade curiozitatea cu noaptea-n cap...

... sa stiu si eu daca, cine si ce a auzit de ei. Si pareri, of course. Si... ce mai vreti voi. Si daca am putea sa nu o ducem in directia "vai ce dragut e X..." sau "nu arata bine Y" si "am auzit ca Rob e gay" ar fi de-a dreptul mirific :blink:

Atunci ar trebui sa nu comentez.....pai de trupa am auzit dupa ce a scos Rob melodia Smooth cu Santana....mi s-au parut stersi si neinteresanti.....era o melodie ce am ascultat-o cateva saptamani dar am uitat-o dupa ce MTV-ul n-a mai difuzat-o.....se pare ca dupa ce a parasit Matchbox Twenty Rob o duce mai bine...si arata mai bine :P mult mai bine...cine zice ca e gay? :blink:

"neste site-uri, neste ziare" ziceau :D

partea cu 'ii merge mai bine'... hm, da, in europa categoric, dat fiind ca de rob a auzit lumea, de mb20 nu :doh: iar albumul ...something to be s-a comportat bine si in state (de fapt a fost primul album solo al unui vocal dintr-o trupa care a debutat pe no.1 in billboard). dar acolo era de asteptat, pentru ca si formatiei ii "merge bine" in general :P

trupa a scos ieri albumul Exile on Mainstream, o combinatie de album nou si best of. primul single se numeste How Far We've Come si poate fi ascultat pe site-ul trupei 8)