Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Si ca sa fiu on topic, nu ma dau in vant dupa patinaj, astazi. Stiu sa patinez, ca atunci cand am fost mica am avut patine cu rotile si ieseam pe strada unde era un asfalt mai bun si bagam viteze ametitoare, eram destul de reckless si nu prea aveam simtul conservarii personale. Mai tarziu cand au aparut rolele si la noi, mi-am luat, si desi rotile erau dispuse in linie, nu ca la patine, m-am descurcat din prima. Pe gheata m-am dus sa patinez doar cand au crescut putin copiii si au vrut sa mearga ei la patinoar, dar eu personal am fost pe gheata in total cred ca maxim 5 ori la viata mea, e acelasi lucru ca la role. Nu imi place sa patinez pe gheata ca te invarti mereu in acelasi patratel, cu toata turma. Cu rolele te plimbi pe unde vrei tu.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.digisport.ro/special/o-patinatoare-scoasa-cu-targa-de-pe-gheata-la-campionatul-mondial-de-la-montpellier-1592491

Aseara am vazut patinaj artistic din Montpellier, France un Campionat splendid dar n-am vazut accidentul ca nici nu stiam ca exista pe program, doar dupa programul meu de Roata Norocului si Jeopardy m-am uitat o vreme dar a venit un telefon ... Ceea ce m-a deranjat era ca toate fetele aveau chilotii,ciorapii sau cum se numesc oficial bagati in fund.   Gasesc degradant acel fel de a se prezenta in public cu niste zdrente pe ele luate ca model de la super-modelele de pretutindeni si una era chiar ridiculoasa ca avea toata costumatia de culoarea pielii/bej, facea impresia ca este in kurul gol.  Nu gasesc deloc sportiv sau etical aceasta moda!!!   Adio si acest sport pana nu se revizuie uniformele!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×