Jump to content
Forum Roportal
N3xus

MBI Your Private Broker

Rate this topic

Recommended Posts

Am tot cautat pe forum si am tot citit pana miau dat lacrimile. Tema ( la modul general ) a mai fost abordata pe undeva si apoi ascunsa bine de un strat gros de praf.

Acu vreo doua-trei saptamani un amic mia propus un job aparent ( sau poate nu ) ROZ: broker la MBI ( Marketingberatung Internatiional ). Am platit taxa de prim seminar, am facut seminarul si acum ar trebui sa ma apuc de munca.

Problema e urmatoarea: E un CARITAS/FNI sau nu? Nu as vrea sa insel lumea, ca mai apoi sami arate obrazul sau mai rau, sami sparga geamurile.

Am cautat cateva ore pe internet dar nu am gasit prea multe despre aceasta firma. Au un site www.mbi.com si unul www.mbi.ro dar nu ofera prea multe informatii. Am gasit un singur articol in defavoarea lor, ceva ce a aparut prin 2006 intr-un ziar local din Cluj cu un titlu cam aiurea: "CARITAS sa intors din nou la Cluj". Nu am gasit nimic in favoarea lor.

Voi ce parere aveti ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare...

In legatura cu MBI, cu siguranta nu este o tzeapa, ei colaboreaza cu cele mai renumite societati financiare si banci din Romania. Iar ca investitii, lucreaza cu INVESCO. Nu inteleg de ce nu te-a multumit totusi site-ul lor, este un site foarte bine realizat cu toate informatiile necesare. Nici macar site-ul unei banci nu ofera mai multe informatii decat ofera site-ul MBI. Eu am cunostinte care au facut o avere cu reforma pensiilor private, sfatul meu este sa nu pleci urechea la toate zvonurile si rautatile si sa te pui pe treaba, reformele care urmeaza vor fi o mana cereasca pt cei ce vor munci cu drag si spor.

 

Mult succes, si ai incredere in MBI si in colegii tai. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×