Sari la conținut
Forum Roportal
Limo

Infuzie de muzica si atmosfera pe insula lacul morii

Postări Recomandate

Dupa cum s-a anuntat cu multe trambite si voie buna, timp de 2 zile, va fi mare nebunie in locul uitat de bucuresteni: insula lacul morii. Pentru prima data in Romania se pare ca vor urca pe scena principala: The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, BackyardBabies, Ill Nino, Nick Olivieri & Mondo Generator, Bodhaa Boulevard, alaturi de trupe romanesti precum Iris, Vama, Vita de Vie, Directia 5, AB4, Zob, E.M.I.L., Luna Amara, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Niste baieti si Danger. Muzica de club va fi reprezentata pe aceeasi scena dar si in cortul pentru muzica dance de Tom Novy & Lima, Chris Lake, Vanilla Ice, Super 8 & The Tab, Agaric, dar si de artisti romani care au pus pe jar cluburile bucurestene: Raresh, The Model, Vania, Seb, Gojira, Marika, Thornado, Sheeva sau C-Zar.. Si ca sa fim in ton cu valul de petreceri de peste hotare, baietii au mai amenajat loc de camping, fotbal, patinoar.

 

Se preconizeaza atmosfera incendiara. voi ce parere aveti? nu e asa ca Bucurestiul merita un inceput de vara exceptionala, la care sa fiti martori?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mi se pare ciudat ca vad numa punko-rap si houseo-trance... astept ca la urmatoru sa fie si ceva urban, a se intelege Rap, Hip-Hop, RnB... nuj nu prea ma atrage rocku in mod special iar houseu e in cort ? trebuia sa fie exact invers, ink nu s-au prins ca liberty parade are mai multa atractie decat stuffstock ? :blink:)

 

Dupa cum am zis, zic pas si-l astept pe urmatoru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
trebuia sa fie exact invers, ink nu s-au prins ca liberty parade are mai multa atractie decat stuffstock ? :blink:)

 

Dupa cum am zis, zic pas si-l astept pe urmatoru

mai multa atractie si mai putin spirit :(

House-u e la cort pt ca acolo se pune muzica de valoarea asta,mai ales la nunti.

The cult,Incubus,AB4 si EMIL suna tentant,desi melanjul houseo-punkisto-hippie o sa fie destul de dubios.(se vede politica aia de diversitate coca-cola).

O sa fie interesant,chiar daca nu-i foarte "urban",oricum mai palpitant decat statul in caldura in liniste si prajitul de oua pe trotuar.

Editat de Ludoviq

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar va fi o premiera pentru Romania. Pare interesant si palpitant. Multe genuri muzicale si multe formatii, dintre care multe imi plac si mie. Astept cu nerabdare ce-o sa fie :blink:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e prea tare ca vin atatea formatii; seamana mult cu festivalurile in aer liber din uk. dar a picat cat se poate de prost, adica ori in sesiunea unora, ori restantele altora, mai e bacu, mai e capacitatea.. doar n-or sa se duca batranii. si mai e si bestivalul. un an fara concerte majore si acum s-au ingramadit toate :blink: nu se facee....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×