Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
alitwin

Cancer provocat de produse Herbalife?

Rate this topic

Recommended Posts

As vrea sa stiu si eu daca este cineva care ma poate ajuta in urmatoarea problema: Am intrat de curand intr-un regim de slabire cu produse Herbalife. Astazi, prietena cea mai buna a mea m-a contactat telefonic sa-mi spuna ca ea ar cunoaste doua cazuri sot si sotie care dupa ce au consumat astfel de produse, la numai 5 ani dupa acest regim, au urit doborati de cancer, medicii confirmand ca amandoi avau acelasi tip de celula canceroasa.Chiar nu stiu ce sa fac si as avea nevoie sa stiu daca mai exista astfel de cazuri?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu am auzit de asa ceva pana acum...

Share this post


Link to post
Share on other sites

O vecina si in acelasi timp prietena de-a mea a inceput sa consume produse Herbalife de prin 1996, cred ca pe atunci aparusera la noi. A slabit in sase luni aproape 30 de kilograme. Avand un metabolism dificil, in fiecare an mai face cate o cura de o luna sau doua, fie pentru slabit, fie pentru mentinere. Mama ei lucreaza in sanatate si-i face analizele in mod frecvent. Pana acum s-a dovedit ca e sanatoasa tun.

Nu zice nimeni ca produsele astea is nemaipomenit de benefice dar nu cred ca-s asa de evil. :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ce nu incerci o cura de slabire normala? Nu cu produse "minune". Pana si americanii, cei care au cel mai mare procet de persoane supraponderale in cadrul populatiei, fac mereu propanganda unei alimentatii santoase si unei slabiri bazate pe o dieta echilibrata, nu pe produse de slabit, care sunt absolut nocive organismului.

Produsele Herbalife te "ajuta" sa iti nenorocesti tiroida, in primul rand, si apoi si alte probleme sa ai mai tarziu.

Si cand spun tiroida, ma refer si la cancerul de tiroida. Daca ai o anume structura predispusa la asa ceva, iti place ideea ca iti asumi un risc mai mare, luand acele porcarii?!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am luat si eu produse de la Herbalife. Am dat o gramada de bani, dar degeaba! Nu am slabit nici 100g! :cheer:

A mai luat si alta prietena de-a mea, si ... acelasi rezultat!

Pana acum, nici un medicament de slabit nu a dat rezultate la mine!

Asa ca tot ce imi ramane este sportul si apa plata! Si asta recomand tuturor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am cunostiinte care au folosit produsele. Si chiar au avut rezultate ce le-au bucurat pe moment. Insa amagitoare. La scurt timp dupa incetarea curei au pus la loc, nu numai kilogramele pierdute prin folosirea produselor, ci si in plus. Si asta pentru ca nu au crezut un lucru. O dieta echilibrata si care sa aduca strict numarul de calorii necesare fiecarei activitati, este cheia.

Pentru slabire este necesar ca acest numar de calorii sa fie mai mic decat consumul zilnic, aferent acelei activitati. In acest fel organismul va fi "fortat" sa consume din depozitele de rezerva , care sunt grasimile. Apoi, sportul adecvat( nu ma refer la ceva istovitor), "modeleaza" modul in care aceste depozite de grasime vor fi consumate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×