Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
AnMar

Umpleti o coaja de ou goala cu viata(simbolic)

Rate this topic

Recommended Posts

La o gradinita de copii cu diverse handicapuri educatoarea,de Paste le-a cerut sa umple cate o coaja de ou goala cu diverse obiecte care sa simbolizeze viata.Fiecare copil a umplut coaja cu ce a gasit:seminte,pamant,frunze maruntite,flori.Numai unul din ei a lasat caja goala.Toti radeau de el si educatoarea la-a intrebat de ce nu a pus si el ceva in coaja.Copilul a raspuns greu pentru ca avea probleme logopedice:"Siii...criul eeera goool!"

Povestirea e reala si intamplarea a avut loc in Romania la o o gradinita pentru copii speciali.O relatez in memoria Laurei Alionte un om extraordinar care in ciuda distrofiei musculare care i-a macinat trupul avea un suflet si o minte cum numai oamenii care stiu ce-i suferinta o pot avea.Dumnezeu sa-o odhnesca in pace!

De la ea o stiu. :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oooff Doamne oooff... Minute-n sir mi-am sters ochii inlacrimati... Unora ca ei, le e pregatita inainte de vreme Imparatia cerurilor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din respect pentru dumneavoastra, asta doar din cauza ca ati postat despre acel sufletel inocent de copil, va spun ca eu nu-mi doresc sa discut cu nimeni... Sunt prea trist si obosit in lumea asta, care e doar umbra si vis in alergatura mea dupa supravietuirea zilnica...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt poate la fel de trista,speriata ,infricosata de pierderea primului meu copil si de gandul la pierderea celui de al doilea, dar imi caut resurse si le gasesc in comunicarea cu acesti oameni minunati de pe Roportal.Va rog incercati sa alungati un pic depresia si sa cautati motivatia de a merge mai departe cu inima deschisa catre oamenii care merita toata atentia pentru gandurile, sentimentele si emotiile lor. :lucca:

Edited by AnMar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu-mi pot permite sa umblu prea mult pentru ca sunt legata de aparatele de oxigenoterapie si aspiratie ,copilul are probleme foarte mari respiratorii.Cat sa-a putut am fost la Pestera Sf. Apostol Andrei,Manastirea Dervent cu al sau Izvor al Tamaduirii.A fost un pelerinaj extraordinar care mi-a dat putere si liniste sufleteasca o perioada lunga de timp dupa care boala(SMA) si-a facut mai departe drum in trupul firav al baietelului meu.Acum dupa ce la-am scos practic din ghearele mortii nu mai stiu de cate ori singura,ma apuca o stare de frica acuta de cate ori are probleme cu respiratia, oricat de mici.E greu sa mai plec de langa el.Stau cel mult o ora linistita dupa care sunt numai cu gandul si sufletul la el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va rog insistent sa folositi mesageria privata sau acest topic DA CLICca AICI!!!! pentru a va cere iertare si pentru a lamuri anumite situatii aparute intre voi.

 

Va multumesc,

spider.

 

pe.sa. Toti gresim insa important este ce facem dupa ce ne-am cerut iertare si am fost absolviti. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×