Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Mr. Salieri

Necompatibilitate incarcator auto cu notebook...

Recommended Posts

Buna! Mi-am cumparat azi un incarcator auto pt laptop marca TRUST PW-1200p din Media Galaxy Sibiu, deoarece produsul era sigilat nu am avut posibilitatea sa vad daca mufa de incarcare este compatibila cu laptopul meu (DELL INSPIRON 1501) ci am verificat doar daca coincid la amperaj si voltaj(leptopul are imput de 19,5V si 3,34A iar adaptorul merge mai multe scale de voltaj, de la 15 la 24V si 6A, deci el ar functiona la 19V si 6A...SUNT COMPATIBILE???) iar din chestiune de timp nu am mai pierdut inca o zi sa caut dim. mufei mele de alimentare pt laptop pe net ca sa compar cu dimensiuniile mufelor din dotarea produsului! Am cumparat incarcatorul si surpriza, toate mufele sunt prea mici! Am vrut sa il returnez si ei mi-au zis ca am 2 variante: imi dau altul (exclus deoarece era ultimul) sau sa il returnez si cumpar alceva de banii respectiv! Eu chiar am nevoie de el si vreau sa il pastrez, dar nu stiu cum sa il fac sa se potriveasca!

Am trims si un mail la furnizor (www.trust.com) sa vad ce parere au ei, am mai vb si cu cativa prieteni care se pricep in domeniu si astept raspunsuri... urmeaza sa dau si o raita la cateva magazine...

Exista ceva adaptoare, prelungitoare, gadget-uri, device-uri taieturi si adaugiri... orice numai sa il fac sa se potriveasca... Aveti ceva idei?

 

Pt detalii despre produs: http://www.roportal.ro/discutii/index.php?showtopic=31329

 

ID contact: PILTZU

Edited by Mr. Salieri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da...daca ai nevoie tinel si ii schimbi mufa, tai caburile si le legi cu noua mufa...incearca pe 9 mai, langa biserica ursuline si pe mihai viteazu :focus: pe acolo sar putea sa gasesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Da...daca ai nevoie tinel si ii schimbi mufa, tai caburile si le legi cu noua mufa...incearca pe 9 mai, langa biserica ursuline si pe mihai viteazu :think: pe acolo sar putea sa gasesti.

 

Am catutat nu am gasit....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×