Sari la conținut
Forum Roportal
Victor Apostu

Baile Cojocna - nota 4

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Azi mi-am permis o mica evadare, am ales sa mergem repede dimineata intre 9 si 12 sa dam o scalda la Cojocna la bai. Am descoperit ca in ciuda afluxului foarte mare de turisti si de amatori de tratament nu s-au amenajat parcari in zona desi s-ar putea scoate bani frumosi din asta, in schimb oamenii care nu au unde-si parca masinile primesc cu generozitate amenzi de circulatie asa, ca sa nu uite ca inca nu sint in concediu. La ora 9 fara ceva, pe sosea nu stiam eu de ce este atmosfera de raliu, depasiri "la mustata" si manevre riscante. Explicatia am descoperit-o acolo: lupta se dadea pe locurile din incinta bailor, unde exista loc limitat pentru masini si corturi. Cei ce ramin afara mai pot face un singur lucru: sa parcheze undeva pe drumul foarte ingust si deja "pavat" cu masini, riscind amenzi si puncte de penalizare, sa parcheze in mijlocul cimpului sau sa se intoarca pur si simplu de unde au venit si sa incerce o alta destinatie. Interesant. In loc sa apara vre-un localnic si sa te invite sa parchezi in locul cutare contra suma cutare apare un politist cu cascheta care taie de zor amenzi. Mai degraba asa decit cum ar trebui sa fie. Aceasta anomalie este de fapt semnalul ca ESTE VAD!!!! In loc sa profite de asta vor enerva oamenii si vor semana lehamitea intre potentialii platitori pe seama carora s-ar putea dezvolta statiunea. Sau poate ca de fapt sint multumiti asa....cine stie, in tot cazul mi-am promis ca o vreme nu voi mai calca pe acolo. Asa, sper ca daca trece o vreme se mai schimba ceva... Aflata la numai 18 km de Cluj, baile sarate amenajate in perimetrul unei foste exploatari de sare de pe vremea romanilor sint foarte cunoscute clujenilor dar si turistilor veniti din toate colturile lumii. Ajunsi acolo veti constata imensa lipsa de interes pentru exploatarea acestui valoros punct turistic. Si o veti vedea indata ce ajungeti, pentru ca totul ar trebui sa inceapa cu locul unde debarci din masina, adica o simpla parcare, amenajata daca nu se poate alaturi macar in zona. Am zis - nota patru!!! Picat "pe vara"!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

fiind vara, nu amenajeaza parcari ca sa nu disrupa traficul si-asa nasol :biggrin:

oricum o intorci, acolo nu e de discutat cu conducerea statiunii -cine stie ce boşorog o fi in conducere-, ci cu un om de afaceri gata sa investeasca, pentru a-si face reclama. sau cu primaria judetului, poate se gasesc fonduri. sau un punct in plus la imagine i-ar strica Clujului? pe langa faima ca e cel mai scump oras din tara?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In Romania exista numa forumuri.... dau search pe google si fac ce fac si ajung iara aci :rot:

 

On: E deschis Cojocna ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La 1 august este inaugurarea noii baze de agrement. In anul trecut si in acest an baile au fost inchise pentru reamenajari.

Deschiderea....pe 1 august 2009 :rot:

 

On: E deschis Cojocna ?

De ce nu dai o fuga sa vezi cum stau cu lucrarile? Si ne spui si noua. :rot:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
De ce nu dai o fuga sa vezi cum stau cu lucrarile? Si ne spui si noua. :)

Imediat plec.... :D

 

Deschiderea....pe 1 august 2009 :)

Ai dreptate... am sunat la primarie. :rot: Ma duc spre Tarnita. :rot:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×