Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

valoarea scripturilor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

acest topic se vrea ca unul care ridica intrebari legitime relevate de logica ... care au ca obiect unele "ciudatenii" si inadvertente religioase.

 

De ex.:

 

1) daca se stie clar ca YHWH a inspirat o singura "carte sfanta " si aceea se numeste Tanahul religiei mozaice si ca Biblia este doar un furt intelectual bazat pe plagierea acestei "scripturi" a evreilor ... completata cu texte adaugate de oameni (cler si conducatorii politici) ...si in plus se mai admite ca mai exista o alta scriptura a "legii lui Allah" ... (pe care si Isus pe cruce il invoca zicand Elloh (him)) .... care prin profetul Mohamed a "inspirat " o alta scriptura Coranul ...pe motivul clar declarat, ca prima prima scriptura Tanahul a fost marsvita de oamenii care au "inventat" Biblia furand si modificand "scriptura" numita Tanahul...de ce nu toti amatorii de carti sfinte nu trec automat la islamism si accepta Coranul ca ulima scriptura a divinitatii?

tr-o minciuna pe care si Dumnezeu -Alah-Elloh . .. a recunoscut-o ca atare! (Biblia)mai ales ca si acesta e adus de acelasi "inger Gabriel"direct de la Allah-Elloh care a anuntat si pe micul profet de buzunar Isus?

 

 

 

Si mai ales ce legitimiate o are combaterea Coranului printr-o minciuna pe care si Dumnezeu -Alah-Elloh . .. a recunoscut-o ca atare! (Biblia)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×