Sari la conținut
Forum Roportal
danyel7002

modem d-link dsl 320t

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

M-am plictisit asteptand sa se reconecteze mereu acest router. La un interval de timp(nu exact) conexiunea cade-led adsl inepe sa clipeasca, si apoi trebuie sa astept 2 min si se reconecteaza. Cand ai ceva mai important de facut atunci cade. Asa ca AM HOTARAT sa-i pun ultimul firmware-original, se intamla la fel.... As vre sa-i pun un firmware modificat care, dupa cum am mai citit ar rezola toate pb. Intrebare e:

Daca nu reusesc sa-l pun bine sau nu functioneaza cu firmare-ul modificat ce sansa am sa recuper modemul? Trebuie sa fac ceva de genul: modificari electronice....Macar daca ar trebui sa fac asta cat de dificil e?

 

Cine a mai avut pb cu acest modem poate imi poate da un sfat! Inca nu inteleg dc se vinde un modem "defect" si in plus si de la d-link....? ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multi reclama acest modem.....am citit si spuneau ca si altii au facut scandal la providerul internet si la urma au constatat ca nu functioneaza modemul. Poate fi si conexiunea adsl dar...cum se explica aceleasi pb la mai multi utilizatori ce folosesc dsl 320t?? peste 70% cred ca e modemul...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×