Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
danyel7002

modem d-link dsl 320t

Rate this topic

Recommended Posts

M-am plictisit asteptand sa se reconecteze mereu acest router. La un interval de timp(nu exact) conexiunea cade-led adsl inepe sa clipeasca, si apoi trebuie sa astept 2 min si se reconecteaza. Cand ai ceva mai important de facut atunci cade. Asa ca AM HOTARAT sa-i pun ultimul firmware-original, se intamla la fel.... As vre sa-i pun un firmware modificat care, dupa cum am mai citit ar rezola toate pb. Intrebare e:

Daca nu reusesc sa-l pun bine sau nu functioneaza cu firmare-ul modificat ce sansa am sa recuper modemul? Trebuie sa fac ceva de genul: modificari electronice....Macar daca ar trebui sa fac asta cat de dificil e?

 

Cine a mai avut pb cu acest modem poate imi poate da un sfat! Inca nu inteleg dc se vinde un modem "defect" si in plus si de la d-link....? ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multi reclama acest modem.....am citit si spuneau ca si altii au facut scandal la providerul internet si la urma au constatat ca nu functioneaza modemul. Poate fi si conexiunea adsl dar...cum se explica aceleasi pb la mai multi utilizatori ce folosesc dsl 320t?? peste 70% cred ca e modemul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×