Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

:) Auleu, pai erati la puscarie, sau cum? Cum adica nu ai voie cu biberon pentru copii? :scare: :doh: Dar ce au zis, sa hranesti copilul afara? sau pe hol? :) Si stateau cu ochii pe voi sa vada daca va luati cafea in camera? Cum adica se ia lumina? Si daca vroiai sa te uiti la tv? Mai rau ca la puscarie.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prețul uluitor cerut de Simona Halep pentru 3 nopți de cazare în apartamentele sale din Mamaia (playsport.ro)

"Concret, pentru 3 nopți de cazare la unul dintre studiourile construite de Simona Halep și familia sa, un cuplu trebuie să scoată din buzunar maximum 1500 de lei. Așa cum se întâmplă de obicei, prețurile variază în funcție de perioada în care se fac rezervările. Spre sfârșitul sezonului, același număr de nopți în apartamentele Simonei Halep scade simțitor, ajungând la 975 lei."

*Cel putin stiu unde sa rezerv cand ma voi duce la Marea Neagra ... cea mai buna informatie pana-n prezent!!!*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Preț uluitor?   Adică 100 euro pe noapte înseamnă mult?   Sau nu am înțeles eu corect și este uluitor de ieftin.  Ar trebui să fie 500 euro pe noapte. Că doar este al lui Halep, nu al unei tanti no name.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La Mamaia, o bere de 0,33 ml are un preţ uluitor. Litoralul românesc, spaima portofelelor – Evenimentul Zilei (evz.ro)

In locurile de relaxare astea-s preturi normale, carciuma de la capatul ogorului are alte preturi.   Unii  calatoresc departe pentru vacanta, biletele de avion nu sint prea negociabile, dar nimeni nu reclama ca vor sa ajunga in locuri exotice la Acapulco, Hawaii, Tahiti, Zanzibar, Madagascar, Polul Nord, Siberia, pescuit in Marea Bering, inotat cu rechini nu stiu unde, de luptat cu bastinasi in Jungla Amazonului, la prins de Cobre in India cu mana goala, nu stiu daca vin si in Arizona sa conduca pe marginea prapastiei niste masini de teren care au doar 2 roti pe pamant restul e in aer, jos este rapa de 100 de metri, sau de sarit in Grand Canyon de pe o stanca pe alta cum a facut o romanca si a murit.   

Toate aceste luxuri costa bani multi pe langa viata sacrificata, daca se reduce pretul la Mamaia, cade din categoria de statiuni de lux pe litoralul romanesc!!!   Calcanul/Flat Fish este chiar ieftin ... ca se pescuieste acolo, stiu nu este pe buzunarul oricui, dar niciunde acel peste nu este dat de pomana.  La noi 0,454 grame crud costa 50,00 Dolari americani, daca se da mai ieftin, deja e stricat.  Se pescuieste in Mexico si Marea Bering pe Coasta de West.   

Imi aduc aminte cand eu am fost ultima oara la Mare era vara lui'76, iar preturile erau ridicate in localuri mai bune si elegante unde aveau acces mai mult strainii, bisnitarii, securistii, PCRistii, hotii de buzunare si alti criminali, insa nemtii erau o categorie speciala de umani, in ROmania, aveau mai multe prioritati decat romanii, erau considerati Super Fiinte.

Absolut nimeni nu reclama nimic, stiau ca acolo nu pot intra ca n-au dinti destui in gura, nici haine ca lumea pe ei,  tichetul de masa al firmei care le-a trimis in concediu NU era acceptat  doar sa caste gura sa vada cum se distreaza strainii cu valuta. 

Mancau in cantina hotelului pe mese nesterse de ani la rand, cu tacamuri ciobite, din farfurii emailate dar ruginite pe alocuri in care se servea ciorba acra,  era kosher totul, erau fericiti ca au ajuns la Mare.   Mergeau in oras si mai cumparau mancare daca nu aduceau cu ei slanina afumata care statea bine sub pat in geamantan ca si ceapa, horinca si pita taraneasca.   

La usa hotelurilor unde erau cazati si straini din tarile vecine socialiste erau si militieni/securisti cu caini sa vada ce fel de lume intra sa se evite scandalurile.  Strainii erau cazati pe etajele cele mei inalte iar romanii mai la vale, sa se stie clar cine sa vina in ajutor, ce limba sa stie in caz de ceva.   Cred ca se mai controla si contra arme, cutite pe langa alcool ca turistii straini se imbatau mai mult decat romanii din cate am vazut si faceau scandal.   Ne-au controlat Buletinele dupa receptionisti si militianul ma intraba daca am horinca si slanina ca sint din Maramures, sintem nascuti cu marfurile speciale pe spate!!!.  Credeam ca vorbeste cu altcineva tov-ul ca eram ultra slaba si pan-atunci asa ceva nu m-a intrabat nimeni si avem 20 de ani trecuti. 

Un alt ofiter mai invarsta ii vine in ajutor si-i spune, daca aveam slanina in bagaj, cainele lui deja ma pazea pe mine de el :eek: ... a ras toata lumea cu pofta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×