De_lovely 0 Report post Posted April 17, 2005 Se mai uita lumea la filme romanesti? Si daca da, ce ati mai vazut in ultimul timp la capitolul asta? care vi sa-au parut mai bune? Share this post Link to post Share on other sites
Adella_romania 1 Report post Posted April 20, 2005 Ma uit dar numai la cele in care joaca Alecxandra Dinu pentru ca da clasa... si e si f frumoasa (sa nu fiu inteleasa gresit) :cry: imi place sa o admir. Ce e frumos, place tuturor. Share this post Link to post Share on other sites
monique 1 Report post Posted April 21, 2005 Acum ma uit la "Pistruiatul"... il difuzeaza ProCinema... :cry: :cry: :soc: Share this post Link to post Share on other sites
avolina 2 Report post Posted April 21, 2005 :cry: Bun subiectul!ma uit ori de cate ori am ocazia la un film romanesc.Pe unele(mai vechi)le-am vazut de cel putin doua ori.Am observat ca pe ProCinema au inceput sa dea filme romanesti.Si inca ceva:televiziunile au inceput sa difuzeze seriale romanesti(vezi,,Baieti buni'' chiar si deja celebra telenovela romaneasca,,Numai iubirea''),ceea ce este un lucru bun, :soc: se mai face si la noi ceva desi imi par copii ale serialelor din strainatate. :cry: :soc: Share this post Link to post Share on other sites
amoramo44 1 Report post Posted April 22, 2005 Orient Express e ffff bun. Share this post Link to post Share on other sites
amoramo44 1 Report post Posted April 22, 2005 A, si, uitasem, FILANTROPICA. Merita vazute, credeti-ma. Share this post Link to post Share on other sites
-olivia- 2,392 Report post Posted April 29, 2005 Dupa-amiaza unui tortionar este unul dintre cele mai bune filme romanesti pe care le-am vazut , alaturi de Filantropica si Balanta , Reconstituirea ... Cine a vazut filmul In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura ? sunt foarte curioasa sa-la vad , multa lume il recomanda dar nu la-am procurat pana acum Share this post Link to post Share on other sites
Primix 0 Report post Posted April 30, 2005 A vazut cineva Examen? A demonstrat ca si romanii stiu regie. E poate cel mai bine realizat film romanesc de dupa -89 si dovedeste ca singura scapare a cinemaului romanesc o reprezinta regizorii tineri care au vazut multe filme straine la viata lor si au bagat la cap. Share this post Link to post Share on other sites
pufuletz 1 Report post Posted May 2, 2005 (edited) sunt multe filme romanesti care merita sa fie vazute dar nu sunt promovate indeajuns si nici interesul din partea populatie nu e prea mare. am vazut "furia " care mi-a placut ff mult.si dintre filmele vechi romanesti am vazut de curand "ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi"....si caiar mi-a placut :pee am facut rost si de "milionari de weecaend".....sa vad ce e de capul lui :pee Edited May 2, 2005 by pufuletz Share this post Link to post Share on other sites
Binky 0 Report post Posted May 7, 2005 intr-adevar: Furia, Examen, Filantropica, Maria (o drama exceptionala difuzata de HBO) si Occident mi-au demonstrat ca romanii (si altii in afara de sergiu nicolaescu) stiu sa faca film, stiu sa faca flme BUNE, inspirate din realitatile lumii noastre actuale, fara bani multi dar cu foarte mult suflet, au demonstrat ca au viziuni regizorale originale si ca stiu sa le puna in practica. e ciudat totusi ca foarte putine dintre aceste filme beneficiaza de happy-end`ul hollywoodian.....majoritatea se incheie mai degraba intr-o nota socanta (vezi Furia si Maria), ceea ce ma face sa cred ca romanul a cam renuntat la ideea de a face "haz de necaz" si incearca sa-si cauterizeze ranile cu o doza de realitate bruta..... dar, hei, asta-i doar parerea mea :) Share this post Link to post Share on other sites