Sari la conținut
Forum Roportal
MCLJ

frames.. buttons.. tables...?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua.

 

Va rog din suflet sa nu ma batjocoriti cu 'n00b' si chestii din astea. am apucat de doua zile sa ma invatz singur web design, si sunt la primul pas; HTML coding.

incerc sa fac un site bazat pe tables, tabeluri. de baza am un 2x2, cele doua cutii de sus si cea din stanga constitue cadrul aestetic (jpeg). in cutia de jos pe dreapta se va afla continutul siteului. aici am facut inca un tabel, cu o cutie sus care continue toate butoanele, si cutia mare de jos care contine un <iframe> unde doresc sa incadrez, in legatura cu apasarea butoanelor de sus, fiecare pagina din site; 'home, about us, information, etc etc'.

 

problema este ca nu stiu cum sa fac ca, cand butoanele sunt apasate, sa apare pagina dorita in <iframe>-ul. utilizez iframe pentru ca imi da voie sa bag un continut mai mare decat cadrul frameului, cu un scroll box. banuiesc ca intro cutie dintrun tabel, nu pot sa bag un continut mai mare decat cutie fara sa mareasca cutia.

 

Multumesc in avans

:spiteful:

 

schitaproblema.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Recomandare: nu te apuca sa faci siteuri pana nu inveti bine HTML si CSS. Dupa ce aprofundezi CSS nu o sa mai folosesti table pentru layout, care este o mare prostie. Iti recomand tutorialele de pe http://w3schools.com . Succes la invatat.

Editat de Bdesign

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×