Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Si eu zic ca-s putini kilometri.

Undeva la 10 000 pe an, 25 pe zi.

Si nu-i cam mare pentru tine ?

-pentru nevoile tale.

 

 

 

 

mare nu cred ca este ! niciodata nu o sa spui " ce sa mai pun aici ca sa nu ramana locul neocupat?" nu este prea mare capacitatea cilindrica (parerea mea) . In privinta km sunt chiar foarte putini. Pe mobile.de in Germania gasesti masina si cu 200000km in 2 ani; depinde de proprietar : daca e vreun tigan sa nu o iei ..:crazy: Cel mai bine ar fi sa o aiba un batran care nu am mers mult cu ea si poate a tinut la ea (masina) , ca la ce drumuri avem...... :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mioara, la <5500 chiar mi se pare o optiune decenta. Ma gandeam si eu sa-mi iau una dar s-a nimerit sa fie altceva disponibil - un BMW mai vechi si mai ieftin. Bafta :lol:

 

BA DESTEPTULE VEZI CA TE DAI MARE! CE ADICA DACA NU STIAM CHEVROLET SEAMANA CU UN NUME FRANCEZ!

 

CONSUMUL ESTE FOARTE MARE! DE CE NU VREI CEVA DIESEL? CUM AR FI UN GOLF(E PUTIN MAI SCUMP), AI GRIJA SA UN FIE KM DATI INAPOI, DIN 2003 SI NUMAI 60000 ESTE PUTIN SUSPICIOS. ESTE INMATRICULATA?

 

Gicule, esti la sectiunea auto. In consecinta, faptul ca ai demonstrat pe acest forum ca nivelul tau de cultura generala pe acest subiect tinde spre zero, te-ai descalificat singur si nu mai ai ce sfaturi sa dai. Daca ai TU Stilo, da sfaturi concrete. Ca sfaturi de cartier de la unul care nu cunoaste nici macar brand-urile auto nu vrea nimeni, trust me. Ah, si inca ceva. Faptul ca scrii cu majuscule nu dovedeste decat ca tii neaparat sa sporesti reclama facuta ignorantei tale. Nimic altceva ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mioara, la <5500 chiar mi se pare o optiune decenta. Ma gandeam si eu sa-mi iau una dar s-a nimerit sa fie altceva disponibil - un BMW mai vechi si mai ieftin. Bafta :)

 

 

 

Gicule, esti la sectiunea auto. In consecinta, faptul ca ai demonstrat pe acest forum ca nivelul tau de cultura generala pe acest subiect tinde spre zero, te-ai descalificat singur si nu mai ai ce sfaturi sa dai. Daca ai TU Stilo, da sfaturi concrete. Ca sfaturi de cartier de la unul care nu cunoaste nici macar brand-urile auto nu vrea nimeni, trust me. Ah, si inca ceva. Faptul ca scrii cu majuscule nu dovedeste decat ca tii neaparat sa sporesti reclama facuta ignorantei tale. Nimic altceva :flowers:

 

 

 

Tu stii sa citesti mesajele primite?

 

NU MA INTERESEAZA IMI FAC ALT CONT PE ROPORTAL !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe ecran nu se vede nimic???  de obicei se aprinde un beculet cu o  "icoana" un semn cam unde sa cauti problema ... un tanc de benzina indica lipsa acestui lichid din tanc de exemplu, sau niste chei ca ar avea mecanic ceva, sau ceva indicatie ca nu cunosc deloc acea masina. 

 

Ce inseamna "navigatie mare"??? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un umeras din sarma subtire de la spalatorie sau curatatorie chimica se poate aluneca langa geam si deschide usa, exact ca specialistii!!!

 

Poti sa dai telefon la asigurarea masinii, poate ei trimit pe cineva sau te uiti in jur daca vezi un garaj sau un loc unde se vand masini, le ceri ajutor sau chemi politia.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×