Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Peter Badesco

In Atentia Parlamentului European

Recommended Posts

Ma numesc Peter Badesco si in calitate de cetatean roman si european, doresc prin intermediul dumneavoastra sa ma adresez intregii Comunitati Europeene si sa va cer sprijinul intr-o problema foarte presanta pentru mine , cat si pentru concetatenii mei.

 

Motivul acestui inscris:

 

De o bucata buna de vreme , si anume din Decembrie 1989 si pana in prezent , tara noastra a trecut prin transformari profunde , cum ar fi Revolutia din 1989 prin care ne-am desprins de sistemul comunist si intrarea in Uniunea Europeana in 2007 . La foarte putin timp dupa intrarea in Comunitatea Europeana am constatat ca societatea noastra se chinuie sa avanseze pe drumul democratiei si pe alocuri pare ca nu-si mai gaseste echilibrul necesar pentru a putea avansa. Parem oarecum impiedicati si neputinciosi in incercarile noastre de a ne tolera , a ne intelege si a ne rezolva problemele curente. Dar daca noi ca cetateni parem debusolati , nu mi se pare ca ar fi un lucru grav si nu asta e motivul acestui inscris. Problema devine extrem de serioasa cand politicienii care conduc destinele tarii par a fi si mai impiedicati ca noi. Acest lucru are in opinia mea semnificatii extrem de grave in incercarea noastra de a forma un Stat de Drept .

 

Traim , doamnelor si domnilor o perioada extrem de dificila pe care nu cred ca o putem depasi fara ajutorul Comunitati Europene. Desi suntem acum in Comunitatea Europeana , ma aflu in imposibilitate de a-mi hotari destinul pentru simplu motiv ca asa numitii

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×