bibi_biby 0 Report post Posted May 22, 2007 buna ziua! Nu am stiut exact unde sa plasez tema aceasta dar am nevoie urgenta de sfaturi. De la un timp de vreme simt niste mancarimi in jurul sfarcurilor care incep deja sa usture. Ce ar putea insemna? Uneori am si senzatie de voma... sa aiba legatura cu asta? Va rog sa-mi dati un raspuns concret. Va multumesc din suflet! Share this post Link to post Share on other sites
argv 4 Report post Posted May 22, 2007 Fa-ti un test de sarcina ... Share this post Link to post Share on other sites
GinGin 8 Report post Posted May 22, 2007 buna ziua! Nu am stiut exact unde sa plasez tema aceasta dar am nevoie urgenta de sfaturi.De la un timp de vreme simt niste mancarimi in jurul sfarcurilor care incep deja sa usture. Ce ar putea insemna? Uneori am si senzatie de voma... sa aiba legatura cu asta? Va rog sa-mi dati un raspuns concret. Va multumesc din suflet! Mai intai da detalii concrete:esti baiat sau fata si ce varsta ai...Poate fi orice...la medic de ce nu te duci? Share this post Link to post Share on other sites
fluturas_mov 0 Report post Posted May 23, 2007 nu e neaaparat sarcina...poate fi orice vorba lui GinGin...nu mai speriati lumea...poate ai o ciuperca sau ceva de genu....fugi la doctor Share this post Link to post Share on other sites
paloma25 0 Report post Posted May 30, 2007 buna ziua! Nu am stiut exact unde sa plasez tema aceasta dar am nevoie urgenta de sfaturi.De la un timp de vreme simt niste mancarimi in jurul sfarcurilor care incep deja sa usture. Ce ar putea insemna? Uneori am si senzatie de voma... sa aiba legatura cu asta? Va rog sa-mi dati un raspuns concret. Va multumesc din suflet! aceeasi problema o am si eu...am avut ceva mancarimi la sfarcuri...si o usoara durere si ceva stari de greata..am zis ca este inainte de menstruatie...ok. a venit si menstruatia, si durerile de sani continua...si ceva stari de greata. test de srcina negativ...acum nu stiu ce poate fi. doar un medic ginecolog poate spune mai precis. ... Share this post Link to post Share on other sites