Sari la conținut
Forum Roportal
ruletaruseasca

Despre medicii ginecologi - teme combinate

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In conditiile sistemului sanitar din Romania, alegerea medicului care sa urmareasca o sarcina sau sa faca o interventie de obstretica - ginecologie este o adevarata RULETA RUSEASCA, daca privim numarul record al nou nascutilor care mor in Romania.

Intrebi in stanga, in dreapta , prin cunostinte si ajungi la domnul conferentiar, domnul profesor, sef de lucrari, etc ca si cum asta ar fi garantia calitatii , a cunostintelor sau a experientei. Complet gresit! Singurul lor interes sunt cat mai multe paciente, cat mai multe consultatii dar fara analize, cati mai multi bani de la oricine, oricum, oricand. Copii nou- nascuti mor la nastere in 90 % din cazuri din incompetenta medicilor. Care sunt acestia si despre cum sa te feresti de ei nu vorbeste nimeni. Eu ii stiu doar pe 3 dintre ei: Tutunaru, Peltecu, Iosup. Din experienta personala cu cei 3 dar si din marturiile altor femei care au avut nesansa sa ii aleaga va pot sugera cateva elemente dupa care recunoasteti un medic ginecolog incompetent:

1. Durata scurta a consultatiei, graba cu care se desfasoara, datorata unui NUMAR FOARTE MARE DE PACIENTE.

2. MAI MULTE CABINETE la care domnul doctor lucreaza pana la ore tarzii din noapte. Cu greu faci rost de o programare la o consultatie. Orele de consultare sunt intodeauna decalate fata de cele stabilite in programari.

3. COMUNICARE PROASTA cu pacienta din lipsa de timp, raspunde la toate telefoanele in timp ce consulta, nu da nici o explicatie, nu intelegi ce spune, nu raspunde la intrebari. Cand il suni te amana.

4. PLEACA foarte des si pentru perioade mari din tara, FARA SA ANUNTE SI FARA SA TRANSFERE RESPONSABILITATEA pacientilor sai altor medici.

5. NU CERE ANALIZELE OBLIGATORII (CULTURA DE COL). Nu explica punct cu punct care este situatia pacientului conform rezultatelor analizelor in cazul in care ele exista.

6. NU isi INFORMEAZA asistenta din cabinet cu privire la manevrele sau operatiile pe care le face. Doar el stie ce face.

Daca mai cunoasteti si alti medici cu aceleasi rezultate astept mesaje pentru a-i trece in "lista neagra a medicinei", pe care nu putem astepta sa o faca ei, ci numai noi,pacientii lor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

multa liniste k nu numai u cunosti...!in romania totul este posibil...Truta s numeste si este un ''macelar'' care vrea doar sa i-a banii!a vrut sa faca un avort desi nu exista nici un copil....!beton nu?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua

 

Am si eu o problema cu care ma confrunt de 3 ani de zile. Acuma 3 ani am fost la medic pentru control si mi s-a spus ca am rana pe col, am facut cauterizare dar nu s-a vindecat medicul mi-a zis ca cauza ar fi fost candida care mi-a aparut dupa cauterizare, rana neavand timp sa se inchida. De atunci ma tot duc la ginecolog si nu imi da decat tratamente peste tratamente la care nu se observa nici o schimbare. Stiu ca dupa un timp poate apare cancerul de col uterin si de aceea m-am decis sa merg la alt ginecolog. Si dupa cum sunt patita de atatea ori de negrijenta doctorilor din tara asta nu as vrea sa merg decat la un doctor foarte bun.

 

Pe cine imi recomandati? Daca ati putea sa imi lasati si un numar de telefon sau adresa. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti.

Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor,

 

Recomandati-mi si mie, va rog mult, un medic ginecolog bun (de preferinta, femeie). Asta pentru ca nu stiu unde sa ma mai duc sa fiu tratata frumos si sa mi se faca, CORECT analizele de rutina.

Voi stiti pe cineva de care sunteti multumite?

Multumesc anticipat!!! :haha:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×