Jump to content
Forum Roportal
Cristi^

coolere box

Recommended Posts

Se pot scoate coolerele de pe procesor daca este box. Eu am incercat acasa dar radiatorul se tine bine de procesor, cred ca sa lipit pastila aceea si nu mai vrea deloc sa iasa. Merg scoase sau raman pe veci acolo pe procesor? Daca as trage mai tare cred ca as ramane cu procesorul lipit de radiator si chiar nu imi doresc lucru asta. Daca reusesc sa il scot mai pot sa folosesc radiatorul cu pastila aceea? Apropo merge sa montez un ventilator pentru procesor fara sa scot procesorul sau va suferii daune serioase? CE CREDETI? :stars:

Edited by Cristi^

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu de ce nu ti se dezlipeste de pe procesor ..ai incercat sa-l invarti usor ? nu sa tragi in sus.

si sa montezi alt cooler poti pune pe radiatorul ala fara sa pateasca nimic procesorul , daca nu are turatia unele placi de baza nici nu pornesc , sau pornesc si se opresc automat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pot scoate.

Radiatorul nu-l vei putea folosi cu pastila aia , trebuie sa-l cureti si sa aplici un strat nou de pasta (care se gaseste in mazin).

In mod normal ar trebui sa scoti procesorul , sa-l cureti si pe el de pasta , apoi sa-l pui la loc si abia la sfarsit sa atasezi coolerul. Nu le poti "lipi" in aer iar apoi sa le instalezi impreuna.

Asa cum ti s-a mai sugerat , inverte de cooler daca se poate, trebuie sa se dezlipeasca la un anumit moment. Curata cu alcool izopropilic si procesorul si coolerul , aplica un strat subtire de pasta noua (DA SUBTIRE , si uniform) si pune coolerul nou.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, imi cer scuze pentru greseala. Intrebarea e daca pot pune si desface finut cu o surubelnita ventilatorul pe radiatorul aflat pe socket fara sa desfac radiatorul de pe socket. Va suferi ceva procesorul? Total aiurea sa pui coolerul cu procesorul lipit direct pe radiator ca nici nu ai cum sa il prinzi. Ce idei trasnite am scos si eu :)

Edited by Cristi^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta da , se poate.Ai grija doar sa se potriveasca si sa desfaci suruburile fara sa macini aiurea metalul pe acolo :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×