Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Schimbarea Perceptiei

Cercetari - Fluorura se acumuleaza in glanda pineala

Rate this topic

Recommended Posts

FAPTE SI EFECTE

  • Oare sa fie o intamplare faptul ca germanii si rusii, foloseau fluorura in timpul celui de-al doilea razboi mondial pentru a face prizonierii mai docili si mai stupizi?
  • Sau faptul ca guvernul SUA a fost dat in judecata pentru efectele toxice ale acestui deseu al industriei bombelor nucleare, asupra mediului?
  • In perioada anilor 1990, cercetarile conduse de Phillis Mullenix, toxicologul de la Harvard, au aratat ca fluorura in apa poate conduce la scaderea IQ-ului si produce in cobai simptome ce pot fi asemanate cu hiperactivitatea si deficitul de atentie (ADHD).

Utilizarea fluorurii in scop medical este una din nebuniile vremurilor noastre.

 

Fluorura adaugata in apa potabila a multor orase si a altor zone populate, tinde sa nu doar sa se acumuleze in dantura in dezvoltare, producand decolorare, si in oase, facandu-le casante. Fluorurarea este asociata cu cancerul si produce acumularea elementului chimic in glanda pineala, un important centru de control endocrin, unde produce mari dezechilibre.

 

Paul Connett de la Fluoride Action Network (link) comenteaza pe marginea cercetarilor parte a lucrarii de doctorat realizate de Jennifer Luke, sub titlul: Depuneri de fluorura in glanda pineala umana.

 

Stim ca fluorura este o otrava si in ciuda acestui fapt o adaugam in apa, in pasta de dinti si chiar o numim supliment, chiar daca nu are nici o valoare nutritionala. Valoarea sa medicala - prevenirea cariilor dentare - este explicatia oficiala pentru adaugarea acestui toxic element chimic. Dar aceasta valoare este cu mult depasita de efectele secundare de natura toxica!

  • Recent legislatia Uniunii Europeene referitoare la aditivi alimentari, listeaza fluorura supliment esential. Acest fapt este destul de ironic cand ne gandim la grija exagerata fata de toxicitatea vitaminelor si efortul de a limita dozele acestor nutrienti esentiali pentru a "proteja sanatatea publica".

ISTORIC

 

Istoria introducerii cu forta a fluorurii in oameni prin procesul de fluorurare a apei potabile este dominata de minciuni, lacomie si inselaciune. Guvernele care au acceptat fluorura ca adaus in apa potabila sustin ca aceasta este sigura, benefica si necesara, desi dovezile stiintifice arata ca fluorura nu este sigura atunci cand este ingerata si ca zonele in care apa este fluorurata au o rata crescuta de cancer, carii dentare, fluoroza dentara, osteoporoza si alte probleme de sanatate. Sub presiunea exercitata de industria aluminiului, de companiile farmaceutice si de fabricile de armament, fluorura continua sa fie utilizata in tratarea apei in toata America de Nord si, ca urmare a unor actiuni legale recente impotriva companiilor care fluorureaza apa potabila, s-a creat un precedent care va face imposibila in viitor indepartarea fluorurarii.

 

Povestea incepe in 1924, cand Interessen Gemeinschaft Farben (I.G.Farben) , o firma producatoare de substante chimice, a inceput sa primeasca imprumuturi de la bancherii americani, ceea ce a condus treptat la infiintarea unui cartel imens I.G. Farben. In 1928 Henry Ford (mason) si American Standard Oil Company (familia Rockefeller -masoni) a fuzionat cu I.G.Farben si la inceputul anilor

Edited by Schimbarea2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe scurt, este vorba de masoneria internationala...asta o stiam multi...si intr-adevar suntem condusi de ei, si ni se inoculeaza ceea ce trebuie sa facem, si numai in detrimetul nostru si pentru bunastarea lor. Insa...nu prea vad cum sa ne aparam?!?...chestia cu fluorura este numai un aspect...se mai poate aminti si iodarea sarii si obligativitatea consumului ei( care va produce in masa dereglari tiroidiene...deja avem un numar crescut si totodata in crestere de asemenea afectiuni), apoi fierul care doresc sa il bage in faina :o: , aluminiul din pasta de dinti, care favorizeaza aparitia Alzheimer-ului, si multe alte chestii de-astea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow. Sunt de-a dreptul socat. Eu am un baietel de 8 luni si ma gandeam sa incep sa ii dau flor pentru dentitie. Esti sigur de informatiile postate aici ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wow. Sunt de-a dreptul socat. Eu am un baietel de 8 luni si ma gandeam sa incep sa ii dau flor pentru dentitie. Esti sigur de informatiile postate aici ?

 

Eu una sa am copil nu cred ca l-as inhama la un tratament cu fluor si asta nu din cauza celor enumerate de deschizatorul topicului ci pentru ca tratamentul cu fluor este foarte strict si un copil nu are rabdare sa respecte tratamentul. Din cate stiu daca hotarasti sa incepi tratament cu fluor, trebuie sa incepi din primul an de viata pentru ca altfel efectul scade foarte mult de la an la an. Odata iinceput tratamentul, nu e voie sa-l intrerupi pt ca pot aparea modificari la nivelul aspectului dintilor, de genul pete albe si alte asemenea efecte. Durata tratamentului este de 12-14 ani timp in carte copilul trebuie sa ia ZI de ZI cate o tableta de fluor de o anumita doza. Dozele trebuie stabilite de medic si respectate cu foarte mare strictete pt ca altfel pot aparea intoxicatii cu fluor si dintii devin galbeni, maronii. Asadar tratamentul necesita o disciplina si o atentie foarte mare ceea ce e greu pentru un copil de 3,4,5 ani.

Mult mai omenesc si util este sa se spele pe dinti si sa-l duci la stomatolog de 2 ori pe an ca sa se obisnuiasca. Din cate stiu primul control este recomandat la 2/3 ani iar medicul poate sa inceapa sa-i faca periaje profesionale. Periajele profesionale sunt foarte utile pt copii deoarce ei nu au rabdare sa se spele pe dinti corect. sunt foarte utile si sigilarile, chiar si la dintii de lapte, medicul pune un fel de lac pe toti dintii si astefel se incetineste foarte mult aparitia cariilor.

 

Legat de studiile de la Harvard, eu le gasesc amuzante, atata tot. Ideea e ca toate studiile astea de la nu stiu ce universitati din SUA sunt trase de par si sunt prezentate intentionat intr-o anumita nuanta ca sa-ti dea impresia ca sunt chiar utile si nu e deloc asa. Profesorii de acolo care fac cercetare sunt obligati sa publice permanent pt ca altfel ii da afara si uite asa se nasc studiile astea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minnie dupa 4 ani vad eu acesti mesaj si iti zic .. si totodata observ ca nu prea intereseaza pe nimeni acest subiect care este foarte important ... de asemea domnu/doamna "Minnie" eu cred ca nu ati realizat ca tot ce scrie acolo este adevarat :pardon: dute pe orice site si o sa fie aceleasi rezultate la poate "n" companii sau organizati sau centre de cercetare... Oamnei buni/rai cum o-ti fi GANDITI!!!! nu vedeti ca toti cei care incearca sa spuna adevarul sunt bagati la inchisoare pe nedrept si inchisi acolo pe viata sau seninte dalea macabre de 5 vieti ... si mai sunt si mascati si pusi intro situatie din care ies a fi niste TRADATORI :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×