Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

O țară UE dă 200 de euro românilor care vin în vacanță. Măsuri disperate pentru salvarea turismului

O țară UE dă 200 de euro românilor care vin în vacanță. Măsuri disperate pentru salvarea turismului – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Dar o sa mearga de curand, s-ar putea sa deschid eu sezonul estival ca m-ar interesa si nu se poate refuza oferta pentru salvarea turismului local.  Cladirea asta este la fel de atractiv ca si rstul de pe insula am impresia.   Mai am de cautat pe acea lista lunga in caz ca n-au aeroport.   

Oferă 200 de Euro românilor care vin în vacanță.  Măsuri disperate pentru salvarea turismului, precis vor iesi din plictis daca intra 35.000 de vizitatori romani care, începând cu 1 iunie, își rezerva un sejur pe insulă :cool:.   Nici nu stiu ce limbi se mai vorbeste inafara de franceza, dar ar fi un loc exceptional de placut pentru mine cel putin.   

Geamantanul este un accesoriu care te-mpinge afara pe usa cantand melodia ... Mi-am regasit valiza, in franceza desigur, J'ai retrouvé ma valise  ... are vreo 40 de ani cantecul.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Distanta cu avionul = 10.535 km + pana la aeroport 35 km

Timp de zburat = 12h 53min = asteptari ca nu exista avion direct si fus orar de + 9 ore + cu 3 ore inainte trebuie dja sa fiu pe aeroport, dar trebuie sa ma scol asa devreme ca nici n-am timp sa ma culc, 

toate avioanele cu legatura spre undeva departe, pornesc la 5:00 AM.  La revenit este mult mai usor ca tot timpul e dimineata :bb:

Limbi vorbite: Engleza si Malteza, a fost candva Italiana, deloc Franceza, n-am treaba la acest capitol.  Haine de vara am, dar iau putin cu mine ca sa am loc pentru cumparaturi, tenisi imi cumpar noi, sper ca-i valabil Pasaportul :o: nici nu stiu unde este dar ma concentrez, ochelari de soare 2 cel putin si la gara  :crazypilot: 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Americans can now visit 90+ countries and territories — here’s the complete list (msn.com)

Malta nu-i pe lista lunga, ma incurca stirile cu pregatirile de vacanta, acum am de cautat care-i situatie pe insula al refugiatilor si cati intra zilnic ilegal si cati mor de COVID???  Nu se vand bilete cu rambursare in caz de schimbare in lege ... ca nu scrie NIMIC de Malta in ziare cunoscute.   Mai bag masca in bagaje si manusi, haine cu maneci lungi exclusiv, basma sa-mi leg parul ca si acolo se ascund virusurile de COVID ca si in barba barbatilor si peste toate, n-am pasaport romanesc  :no:  sa beneficiez de oferta speciala.  Totul e impotriva mea.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ne-a sunat agentia de turism cu noutati, daca stam undeva in Europa 2 saptamani ... ne accepta:mda:insa eu nu merg sa stau in carantina pe bani multi pentru placerea nimanui.   Acasa am tot comfortul de care am nevoie, iar 4000 de dolari putem cheltui si aici pe chestii inutile.   Cred ca nu mergem nici unde, imi cumpar o masina noua, un SUV ... N-am reusit sa rezolv de ce doar pe turistii romani ii recompenseaza???  n-are nimic, n-o sa-mi cumpar pasaport fals sa ma calific.   Gasim documentare pe You Tube, se va termina si cu epidemia asta intr-o zi!    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu un salariu minim pe economie poți face Revelionul 2023 în Malta, țara artificiilor spectaculoase

Revelionul 2023 in Malta de la  Euro 500/persoana numai din Romania, altfel m-as inscrie si eu dar ma interesez mai incolo, peste zi.   Cred ca ma costa hainele de iarna mult mai mult ca eu n-am nimic in care n-as ingheta de frig IARNA oriunde.    Am o rochie tare la moda, am cumparat zilele astea ca deja se vinde pe 2 bani moda de anul trecut sa fie loc de moile modele care sosesc din China.   Rochia este din dantela neagra, matasoasa, lunga si cu maneci lungi, decoltata decent, poate dormi si nepotica mea in ea INSA-i lipseste captuseala, l-a furat cineva in cabina de incercat haine precis, de aceea s-a vandut gratis ca va mai costa ceva pana se poate imbraca in public!!!   Am multe rochii de seara cu multe captuseli dar nimic nu se potriveste cu asta.   Am decis pe un arginiu ceva, acum urmeaza acest maraton, dar am si rezerva.   Mai am o retinere, de zburat iarna peste Atlantic si peste Amerika pan-la mine care-i distanta mare.   De ce nu-i Revelionul in alt sezon??? :pardon: 

https://evz.ro/cu-un-salariu-minim-pe-economie-poti-face-revelionul-2023-in-malta-tara-artificiilor-spectaculoase.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×