Jump to content
Forum Roportal
parpa

Infectii dentare cutanate

Rate this topic

Recommended Posts

am o problema destul de grava...in august 2006 am avut o carie la masea,m- a tras "curentul" si am facut puroi am fost la dentist iar acesta mia spus k trebuie scoasa in fine...dupa ce mia scoso am sangerat 2 zile(mia scos maseaua inainte sami tratez puroiul)si mia ramas un colt de masea bagat sub carne(punga de puroi nu disparuse)iar acum cand ma trage "curentul"mi se umfla toata partea si ma doare iar de dentist sa nu mai aud dekt de unul care sa stiu k se pricepe k sa nu mai am problemele acestea deoarece am trecut prin multe...vas ramane dator dak miati putea da un sfat despre ce sa fac si la cine sa apelez :think:

Share this post


Link to post
Share on other sites

am o problema destul de grava...in august 2006 am avut o carie la masea,m- a tras "curentul" si am facut puroi am fost la dentist iar acesta mia spus k trebuie scoasa in fine...dupa ce mia scoso am sangerat 2 zile(mia scos maseaua inainte sami tratez puroiul)si mia ramas un colt de masea bagat sub carne(punga de puroi nu disparuse)iar acum cand ma trage "curentul"mi se umfla toata partea si ma doare iar de dentist sa nu mai aud dekt de unul care sa stiu k se pricepe k sa nu mai am problemele acestea deoarece am trecut prin multe...vas ramane dator dak miati putea da un sfat despre ce sa fac si la cine sa apelez :yahoo:

 

imi cer scuze pt topic am gresit adresa srry inca odata :think:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca din august nu s-a rezolvat va trebui sa faci o radiografie care deceleaza eventualii corpi straini (rest radicular)...acestia tb eliminati,eventual facut un chiuretaj,spalata alveola cu ser fiziologic caldut si eventual,in functie de situatia locala,introducerea unor conuri cu antibiotice.

In prima etapa se rezolva infectia,altfel,extractia la cald aduce multe neplaceri.

Si nu se spune cutanata...in gura este numai mucoasa,adica piele nekeratinizata (popular vorbind).

Probabil ai avut initial abces care a fistulizat la mucoasa.

Edited by mikininam

Share this post


Link to post
Share on other sites
am o problema destul de grava...in august 2006 am avut o carie la masea,m- a tras "curentul" si am facut puroi am fost la dentist iar acesta mia spus k trebuie scoasa in fine...dupa ce mia scoso am sangerat 2 zile(mia scos maseaua inainte sami tratez puroiul)si mia ramas un colt de masea bagat sub carne(punga de puroi nu disparuse)iar acum cand ma trage "curentul"mi se umfla toata partea si ma doare iar de dentist sa nu mai aud dekt de unul care sa stiu k se pricepe k sa nu mai am problemele acestea deoarece am trecut prin multe...vas ramane dator dak miati putea da un sfat despre ce sa fac si la cine sa apelez :flowers:

In primul rand, maseaua aceea nu s-a infectat de la ''curent'' ci de la carie. Da, stiu, stomatologul este un lup si de cele mai multe ori nu ai incredere in medici, stiu si te cred. Insa nu poti face nimic atat timp cat vei refuza cu desavarsire sa ''mai auzi de dentist''. Situatia in care ai ajuns [cu respect o spun] e din cauza neglijentei... chestie cu care toti suntem obisnuitit. Asteptarea nu este buna... tu acum ar trebui sa mergi sa faci o raza si sa vada ce e acolo, iar apoi, mergi cu aia la un medic stomatologic .Trebuie sa ai prieteni, rude, cunostinte care cunosc un medic bun.

 

Sfatul meu e sa treci peste aceasta experienta si sa incerci totusi sa tratezi problema pe calea cea dreapta... complicatii pot fi multe si cu mult mai grave :good: Sanatate :cheer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca din cauza puroiului nu scrii corect

e un efort sa-ti citeasca cineva mesajul!

 

e foarte interesanta mentalitatea ta: nu ai incredere in medicii dentisti dar daca eu iti recomand unul atunci vei merge la el pentru ca iti zic eu ca e bun?

 

pana ce mergi la medic iti recomand sa ai o igiena bucala corespunzatoare, foloseste cu incredere apa de gura cel putin inainte de culcare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

doamne ce titlu are topicul asta :kiss:

 

Nu exista conceputl de "tras curentul", t-o ajuns infectia la os si ai facut abces, n-are nici o treaba cu curentul :)

Daca intr-adevar dupa extractie ai ramas cu rest radicular(rest de radacina), e vina medicului. restul ala trebuie scos pt ca o vei tine dintr-un abces in altul.

 

Wow, acuma vad ca tpicul asta e de 1 an jumate :airkiss: , probabil ca ai rezolvat deja ce era de rezolvat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×