Sari la conținut
Forum Roportal
crystyann

Schimbarea peste noapte...

Postări Recomandate

In fiecare zi suntem dezamagiti de cei din jurul nostru...de cele mai multe ori trecem cu vederea si incercam sa iertam...sunt insa unele exceptii,atunci cand supararea si dezamagirea sunt atat de profunde incat nu mai suporti si scoti acea persoana din viata ta.....

Dar,de fiecare data,ti se promite ca totul se va schimba....apar imediat scuzele,lacrimile,parerile de rau.....peste noapte omul se schimba brusc,devenind persoana ideala.......

Intrebarea este:credeti in schimbarea brusca a personalitatii??poti sa devii altcineva pentru persoana iubita?Exista acest transfer de personalitate brusca sau de cele mai multe ori este o stare pe care ti-o impui ca sa ii pacalesti pe cei din jur si ca sa le recapeti increderea?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu!

Niciodata nimeni nu o sa se schimbe -radical- oricat de mult ar vrea.. este impotriva naturii ... nici nu cred ca este o solutie in cele mai multe din cazuri .. pentru ca daca vrei altceva nu trebuie sa schimbi pe cineva .. poate trebuie sa cauti in alta parte.. asta daca nu accepti in final si bune si rele la un loc.. :)

de cele mai multe ori este o stare pe care ti-o impui ca sa ii pacalesti pe cei din jur si ca sa le recapeti increderea?

- cu siguranta .. ba mai mult uneori poate chiar sa-ti recapeti propria incredere..

Cu timpul ce a fost "ingropat" , iesa la suprafata ..

 

pe.sa. era un banc .. cu femeia care reuseste sa-la schimbe pe al sau barbat ..in cele din urma nu-la mai recunoaste si-la paraseste.. :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De acord cu Dulcica, nu exista schimbari radicale de pe o zi pe alta, asa ca-n filme, decat in urma unui eveniment traumatizant. Exista schimbari in mod sigur dar sunt incepute cu mult inainte de a aparea primul rezultat.

 

Este adevarat totusi ca de multe ori partenerul de viata actioneaza ca un catalist si face ca aceste schimbari sa se produca mai repede. Si tot la fel de adevarat este ca de multe ori ne amagim singuri si ne asteptam la o modificare redicala. De putine ori ea se petrece pentru ca este sustinuta de o vointa de fier, dar ganditi-va cat timp ia formarea acelei vointe de fier. :roll:

 

Pana una alta eu zic ca trebuie sa fim multumiti cu ce avem, vedem sau simtim, iar daca asta nu se poate, sa cautam altceva (si viceversa). Putine situatii nu se incadreaza la una dintre cele doua variante de mai sus.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te poti schimba dar nu peste noapte. Trebuie, oricum, un efort de vointa imens pentru ca impulsurile si deprinderile isi spun cuvantul.

 

Ideea e ca o asemenea schimbare are valoare atunci cand te schimbi pentru tine, pentru ca intelegi ca undeva gresesti. Persoana de langa tine trebuie sa aiba doar meritul ca ti-a astras atentia asupra greselilor. Daca te schimbi pentru altcineva, fara sa intelegi de ce acea persoana te vrea altfel - chiar daca iti vrea binele - schimbarea nu va fi de durata.

 

Pe de alta parte, nu ne comportam cu toata lumea la fel, ne comportam in functie de mai multi factori dar... totul este o negociere, chiar si comportamentul... probabil de asta se spune ca trebuie sa ne inconjuram cu oameni de la care avem ce sa invatam.

 

Parerea mea,

 

Roberta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×