Sari la conținut
Forum Roportal
Tweety_axa

Geam termopan fumuriu

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare Very Happy . Un perete intreg de la baia mea e planificat sa fie din sticla. Ma gandesc la termopan impartit in 3 parti , pe mijloc usa incadrata de 2 geamuri mari din podea in tavan. Acum problema : vreau un geam care privit din exterior in interior (chiar si cu lumina aprinsa in interior) sa nu se vada in incinta bai , dar din interiorul baii in exterior sa se zareasca ceva ; un geam care sa lase oarecum sa treaca lumina (nu chiar mat fiindca altfel as fi optat pentru pereti din oglinda) .

Geamurile fumurii se potrivesc cu ce doresc ? Sa nu se vada din exterior in interior nici macar o forma difuza . M-am tot uitat la sediile de banci , au in exterior un fel de geam care parea ca nu se vede nimic in interior , dar cu lumina aprinsa in interior se vede tot.

Poate exista alt fel de geam cu caracteristicile de mai sus (respenctand intimitatea in baie) , termopan cu folie oglinda ? Astept parerea dumneavoastra de specialist.

Multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Geamul fumuriu NU este bun.. eu am geamuri fumurii in apartament, si ziua se vede oglinda pe din afara indiferent ca este lumina aprinsa sau nu, dar daca afara este intuneric si in camera sa aprinde lumina, atunci se vede tot....

deci nu...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu nu avem geamuri termobane la cladirea curtii noastre , asa ca nu stiu fumuriiu daca e bun sau nu, dar Nae a lu tache de la Alimientara zice ca e bun termobanul la casa omului

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Meeey, dar omul vrea la baie termopan.Ori un perete intreg in interiorul locuintei catre cine poate fi expus? Ca doar nu vrea omul sa-si faca perete exterior tot din termopan? Ma gandesc si eu...Si, una peste alta, mi-a dat o idee geniala...perete tot din termopan la baie. Ca se vede cu sau fara lumina aprinsa, nu importa, sunt la mine in casa si ...curiosii sa se uite cat vor!!!Plus ca fata in fata cu peretele de sticla e tot un perete :airkiss: !

 

Oare ce si-or spune un perete de caramida si unul de termopan :lol2: ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tweety axa Roma -Berlin : vreau un geam care privit din exterior in interior (chiar si cu lumina aprinsa in interior) sa nu se vada in incinta bai , dar din interiorul baii in exterior sa se zareasca ceva ; un geam care sa lase oarecum sa treaca lumina (nu chiar mat fiindca altfel as fi optat pentru pereti din oglinda) .

 

Complicat , eu iti recomand daca esti fata sa'ti pui termopanul mult visat cu folie ... macar vecinii sa'si bucure privirea . :lol2:

 

Daca insa esti baiat, un zid de caramida e tot ceea ce'si doresc vecinii tai ! :airkiss:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca indif de sexu' omului, geamul e bun oricum! Sa se vada cat mai clar, dom'le, cat mai clar!

 

Eventual as recomanda stergerea geamului zilnic...curatenie exemplara!

 

Bai, da' geamul asta se abureste :) ? Ca atunci ...vecini sufera :hi: !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×