Cazzone 1 Raportează post Postat Decembrie 19, 2010 Clatite cu nutela ! Asa acum am va zic reteta pe care ma invatat mama :unsure:))) Se ia un vas , se pune in el lapte, 3 oua ,faina si putin putin ulei de floarea soarelui [laptele se pune pana umpleti vasul acum depinde de cate clatite faceti , dar se cosnuma repede asa ca va dati voi seama , faina se adauga pana iese asa ca o pasta, apoi amestecam dupa care punem putin rom . Apoi amestecam bine , punem o tigaie la incins , dupa ce sa incins punem putin putin ulei de floarea soarelui in tigaie , apoi cu un polonic turnam in tigaie cate un poloic , miscam tigaia in asa fel in cat sa se intinda pasta aia din castron in tigaie lasam pana se face aici nu pot sa va zic cat pt ca nu stiu dar va dati voi seama cu siguranta , nu trebuie sa fie nici prea arse . apoi o scoatem o punem pe o farfurie asa intinsa,intindem pe ea nutela,fineti sau ce doresti tu dulceata etc , o rulam si o bagam la ghiozdan )) A fost bucatar sef Cazzone :D) sa aveti pofta. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Pa. 14 Raportează post Postat Decembrie 28, 2010 Reteta pentru o delicatesa traditionala filipineza : Tocanita de ciine dupa "Mastercook" Ies 30 de portii bune pentru mese festive. 3 kg carne de ciine 1 1/2 cana de otet 60 de boabe de piper-- macinat 6 lingurite sare 12 catei de usturoi--pisat 1/2 cana ulei 6 cani ceapa taiata 3 cani sos de rosii 10 cani apa clocotita 6 cani ardei rosu taiat fisii 6 bucati frunze de dafin 1 lingurita sos tabasco 1 1/2 cani pateu de ficat 1 fruct de ananas proaspat taiat in bucati de 1 cm Intii omori un ciine de marime medie si apoi ii inlaturi blana arzind-o la foc mare. Cit e inca fierbinte, inlaturi cu grija pielea si o pui deoparte pentru mai tirziu, poate fi folosita in alte retete Tai carnea in cubulete de 2,5 cm si o marinezi in amestecul de otet , piper, sare si usturoi timp de 2 ore. Prajesti carnea in ulei intr-un wok mare la foc deschis, apoi adaugi ceapa si ananasul taiat si o lasi pina se fragezeste. Torni sosul de rosii si apa clocotita, ardeiul fisii, frunzele de dafin si sosul de tabasco. Pui capacul si o inabusi pe carbuni calzi sa se fragezeasca carnea. Amesteci in wok cu pateul de ficat si mai lasi sa se inabuseasca 5-7 minute. Se serveste cu orez simplu, fiert! Berea tare merge perfect ! Pofta buna! Daca nu vreti carne de ciine, se poate face si cu miel, dar nu mai e asa de dulce si aromat. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Bitch 15151 Raportează post Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Reteta pentru o delicatesa traditionala filipineza : Tocanita de ciine Ai incercat-o si o recomanzi sau care a fost rostul in a posta o asemenea reteta pe un forum unde banui eu ca absolut nici unul dintre membri nu e interesat de asa ceva ? Socant nu mai este deja de mult. Se stie ca in Asia tot ce misca este comestibil si se gateste. Poate cu exceptia omului. Deci nici macar furori nu ai facut cu reteta asta. Alt scop are postarea ei ? Sa stii ca si chestia asta a ta pe forum cu datul interesant are o data de expiratie. A ta a trecut de ceva timp, deci renunta si revino-ti la normal daca poti. Editat Mai 14, 2012 de bydy Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Pa. 14 Raportează post Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Ai incercat-o si o recomanzi sau care a fost rostul in a posta o asemenea reteta pe un forum unde banui eu ca absolut nici unul dintre membri nu e interesat de asa ceva ? PS: O reteta cu cacat nu ai ? Sunt sigura ca daca cotrobai pe net gasesti si din astea. Asta daca tot te-ai apucat sa impartasesti cu noi retete "interesante". :cheer: E o reteta de mincare, ce e socant? Sint destui oameni interesati de mincarurile exotice, de gusturi noi, diferite de cele din satul in care s-au nascut. Poate ar fi trebuit sa deschid un topic nou, de exemplu "Mincaruri traditionale in lume" aici sint de acord. Nu numai in Asia se maninca orice animal. Chiar si in Europa exista retete vechi cu carne de urs, de lup, de jder, cioara, vultur,etc. Nu exista carne necomestibila, doar tabuuri cultural/religioase. Am dat reteta asta pentru ca am mincat si stiu ce gust bun si de loc ciudat sau neobisnuit are carnea de ciine (bine facuta se aseamana putin cu limba , care place multora, dar e mult mai aromata decit limba ) iar cine nu o doreste o poate inlocui cu miel. Editat Mai 14, 2012 de bydy Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Darianna 73 Raportează post Postat Mai 14, 2012 Chat inutil. Inchis. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri