Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Isus ... si MOARTEA

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Singurele informatii despre aceast aspect le gasim in Biblie.si daca ar fi sa "interpretam" logic textul referitor la invierea sa ramanem INGROZITI :

 

Iata textul:

Apocalipsa :

17. Şi c

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Evident ca exista ...vezi ca pe un alt topic gasesti raspunsuri inteligente la aceasta tema ...gen: actiunea nu se poate desfasura decat in timp sau dovezi biblice cu cele 7 bzile ale creatiei.

 

Tema topicului este faptul ca Isus spune ca ARE CHEILE MORTILOR si poate deschide usa pentru cine vrea el.

Adica Isus = Moartea!

 

Pai timpul nu ne afecteaza decat pe noi oamenii si universul in care traim (legea entropiei, legile termodinamicii). Daca eu pornesc de la definitia pe care o da Dumnezeu despre sine "Eu sunt cel ce sunt" inteleg de aici ca El nu este afectat de timp e inafara timpului.

Timpul nu a fost definit de nimeni pana acum. Dati o definitie poate ne lamureste - dar tind sa cred ca nu ve-ti gasi una care sa ateste ceea ce sustineti.

Apoi cum interpretati dvs versetele din Apocalipsa care spun ca... dusmanul cel din urma Moartea va fi aruncat in iazul cu foc... Se arunca cel care are "cheile" - singur in iad?! N-as prea crede.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

i putea totusi sa crezi ca acel stapan al cheilor mortii si ale Iadului este de fapt cel care a venit sa aduca un foc pe pamant si cum zice Ioan Botezatorul ... boteaza lumea prin foc!!!!

 

S-o fi referit la rai sau lpoate a noua nastere prin moartea care ne duce in "Imaparatia lui" unde ne asteapta si botezul lui prin foc .... adica IADUL!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×