Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
soimos1

Isus ... si MOARTEA

Rate this topic

Recommended Posts

Singurele informatii despre aceast aspect le gasim in Biblie.si daca ar fi sa "interpretam" logic textul referitor la invierea sa ramanem INGROZITI :

 

Iata textul:

Apocalipsa :

17. Şi c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Evident ca exista ...vezi ca pe un alt topic gasesti raspunsuri inteligente la aceasta tema ...gen: actiunea nu se poate desfasura decat in timp sau dovezi biblice cu cele 7 bzile ale creatiei.

 

Tema topicului este faptul ca Isus spune ca ARE CHEILE MORTILOR si poate deschide usa pentru cine vrea el.

Adica Isus = Moartea!

 

Pai timpul nu ne afecteaza decat pe noi oamenii si universul in care traim (legea entropiei, legile termodinamicii). Daca eu pornesc de la definitia pe care o da Dumnezeu despre sine "Eu sunt cel ce sunt" inteleg de aici ca El nu este afectat de timp e inafara timpului.

Timpul nu a fost definit de nimeni pana acum. Dati o definitie poate ne lamureste - dar tind sa cred ca nu ve-ti gasi una care sa ateste ceea ce sustineti.

Apoi cum interpretati dvs versetele din Apocalipsa care spun ca... dusmanul cel din urma Moartea va fi aruncat in iazul cu foc... Se arunca cel care are "cheile" - singur in iad?! N-as prea crede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i putea totusi sa crezi ca acel stapan al cheilor mortii si ale Iadului este de fapt cel care a venit sa aduca un foc pe pamant si cum zice Ioan Botezatorul ... boteaza lumea prin foc!!!!

 

S-o fi referit la rai sau lpoate a noua nastere prin moartea care ne duce in "Imaparatia lui" unde ne asteapta si botezul lui prin foc .... adica IADUL!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×