Sari la conținut
Forum Roportal
carcotashu

Panasonic DMC-LS60 sau Fuji Finepix A800

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

sal....oscilez intre aceste 2 aparate:http://emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-panasonic-dmc-ls60eg-s-6mp-argintiu--pDMC-LS60EG-S si aici:http://emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-fujifilm-finepix-a800--pDIG70

Cele 2 le-am gasit intr-o oferta de:4 mil panasonicul si 4,8 mil fuji a800, acesta avand si card de 1 Gb.Maine ma duc sa cumpar,am nevoie de pareri.Mi s-a recomandat Panasonicul ca filmeaza la rezolutie mai mare,mentionez ca aparatul va fi folosit preponderent pt fotografie(peisaje in special !!!)

Daca aveti si alte recomandari, pana in 5 mil le accept cu placere. :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iti recomand Fuji. Eu m-am documentat inainte sa cumpar si tocmai l-am utilizat in regim sever intr-o calatorie in Tunisia. Am un "FinePix A700". Mai ai un avantaj: acumulatorii AA standard, avantajos in teren ( excursii ) se pot folosi si baterii alcaline, dar recomandabil acumulatori. Insist pe aspectul asta pentru ca este rau sa ramii fara baterie cind esti in excursie. In schimb cind ai standard AA poti lua baterii de la orice talcioc de suvenir-uri iti rasare in cale si faci 30 poze...apoi mai iei 2 baterii....pina ajungi la hotel si incarci acumulatorii din dotare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×