Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Pisici, pisici, pisici

Postări Recomandate

pisica-sursa-foto-stirileprotv.ro_.jpg?resize=300%2C300&ssl=1 

Pe mine m-a bagat aproape in groapa pisicuta draga, asa de tare m-a zgariat.   Pe brat vedeam cum se ridica o dunga goasa rosie si la farmacie m-au timis la doctorul meu sa-mi dea injectii contra Turbare si Tetanos, infectii si alte conditii sa n-ajunga la inima acea linie rosie care se ridica.   De atunci nu mai sintem asa buni prieteni.      

https://www.animalzoo.ro/de-ce-te-musca-pisica-cand-o-mangai-tehnici-despre-cum-trebuie-mangaiata-felina/?utm_medium=parteneri&utm_source=evz.ro

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pisici-etape-de-dezvoltare-sursa-foto-topist.ro_-770x515.jpg

https://www.animalzoo.ro/etapele-dezvoltarii-la-pisici-pana-la-ce-varsta-cresc-felinele/?utm_medium=parteneri&utm_source=evz.ro

Hm, pisica mea alba cu ochi albastri, cand a trecut prin gard sa ajunga la noi ca simtea mancare, era cat un ou cu o coada subtire ca de soricel.   De unde o priveam, din geamul de bucatarie, credeam ca este un soricel alb scapat din cusca cuiva.   Ma gandeam cum sa-l prind inainte de o pisica sau o pasare mare, dar a fugit inapoi de unde a venit. 

Desi am pus mancare, n-a mai aparut.  aproape ca am dormit langa geam sa n-o scap din control.   A venit, a mancat, s-a uitat la mine dar nu prea vedea bine inca dar n-a fugit de mine.

Am facut o statiune pentru micutul soricel si era ca si marcat teritoriul cu 4 pietre pe coltul servetului cu boabe uscate dar moi, apa si lapte.

Numai cand l-am zarit ca-si trage firele de iarba uscata sa-si marcheze teritoriul pe langa servet, mi-am dat seama ca nu este soricel.

Am luat o cutie de carton si am preparat o casuta unde doar ea incapea dar avea multe gauri de aerisire, era deja pe teritoriul meu fara sa-si dea seama.  Venea dupa hrana.

De atunci este cu noi, a crescut normal si sanatos, il ducem la veterinar si convietuim in pace.  Nu-l ingrasam, doar il hranim!!!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pisici-sursa-foto-cheezburger.com_-770x515.jpg

*Pisicii mei n-au picat din cer,  sint "walk-inn's"  au fost iubiti din prima clipa, si au ramas.  Ieri am dat bomboane la amandoi ca miunau si se uitau la locul unde le pastram.  Cea neagra si mai invarsta, bolnava l-a mirosit si a mers departe repede.  Cea alba imediat l-a urmarit, l-a mangaiat, la pupat, ii facea masaj pe spate ... imi venea sa plang.* 

"Oamenii și-au iubit întotdeauna pisicile, încă de pe vremea vechilor egipteni și până la utilizatorii de internet din zilele noastre.  Numai în Statele Unite, pisicile domnesc în aproximativ 45,3 milioane de gospodării. Există cel puțin 45 de rase domestice, care diferă foarte mult în ceea ce privește caracteristicile precum culoarea blănii, lungimea cozii, textura părului și temperamentul, potrivit Cat Fancier’s Association."

https://www.animalzoo.ro/de-unde-vin-pisicile-originile-felinelor-si-multe-alte-lucruri-interesante/?utm_medium=parteneri&utm_source=doctorulzilei.ro

Editat de The Unknown
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si noi cred ca o sa mai avem o pisica neagra, tanara si iute la alergat, ca deja s-a instalat sub un pom de al nostru desi nu mai vrem alte pisici.  Voia sa prinda o pasare pentru cina dar a zburat ... ce efort a depus sa sara in aer dupa ea, acum se odihneste.  Omu tocmai da de mancare pisicilor nostri, cred ca vor fi linse toate castronasele in scurt timp.  

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Baba. Dupa o perioada prea calma, s-a intors la vechile obiceiuri: tavalitul in noroi/gunoi (de animale) si urcatul pe acoperisuri.

Nu este disponibilă nicio descriere.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×