Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Pisici, pisici, pisici

Postări Recomandate

Nu exista un numar de sunat de unde vin sa ridice animalutele???   La noi s-a ratacit asa o pisicuta care nici nu stiu daca vedea, dupa ce a trecut pe la toti vecinii si fiecare l-a impins spre celalalt.  A trecut si strada, nu prea circulata ca o sosea, dar fiind asa de mica, era pentru ea calatoria cat descoperirea americii pentru.   Sotul l-a adus dar l-a dus imediat la doctor ca nu stia sa manance si a recomandat biberon ca pentru o papusa de jucarie, dar i-au dat si un numar de telefon sa sune  daca nu reusim sa-l hranim dar sa actionam rapid.   Au si venit 2 doamne cu o mare cutie murdara, credeau ca e vorba de ceva pisica salbatica fioroasa, noi am refuzat sa le dam, dar nu stiau si l-au luat in cutia de pantof pregatit de mine pat pentru pisicuta si repede au plecat cu ea sa nu ne mai razgandim.  Trimitea poze pe telefonul sotului cum creste, aveau 2 ferme cu animale nedorite, salbatice si de casa.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 4 ore, Rodica` a spus:

Pacat ca nu ii poti lua in curte desi nu stiu ce preocupare speciala ar avea nevoie. Macar ii iei de pe strada. 

Sunt lângă bloc, la 10km de curte. Săptămâna asta sunt plecat din zona, și plănuiesc să plec și mai mult. Nu știu cât de bine le-ar fi aiurea prin curte, este și acolo stradă circulată, plus dihori, vulpi, pisici teritoriali... Aici măcar mai au șanse să fie luați în casă de cineva.

Nu sunt asociații în preajmă, doar persoane care au mai salvat câte unul pe cheltuiala lor. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa apareau si la noi, doar le auzeam miaunand de foame ca erau prea mici sa manance boabe uscate de la pisici aduliti.  Adorabili, nu-le putem refuza acomodare!!!

Am avut una cu picioarele albe si restul neagra, mi-a cerut o cunositnta din Romania ca deja aveam vreo 6 in colectie.   Acasa la ea a uitat usa spre terasa deschisa si a fugit pe gardul comun unde vecina prajea ficat, n-a fost greu de ademenit pisica, la noapte  nu mai era de gasit cand si-a adus aminte.   Dimineata a vazut in geamul vecinei dar era prea tarziu ca era inregistrat pe numele lor la Veterinar.      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu s-a spus pe acest forum ieri, un sincer si calduros La Multi Ani!  stăpânilor supremi care ii cred pe cei care le dau boabe niste sclavi mici.

Reparam acum. Sa ne traiti, stapanilor!

 

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exact, am citit undeva ca era Ziua Pisicilor, dar ziua lor e in fiecare zi la noi ca omu' se plimba pentru hrana lor toata ziua si le alinta mai ceva decat daca erau parte din harem.   Traim impreuna de multi ani cu pisici si nu vrem sa ne despartim.   Le-am dat mereu apa proaspata langa fiecare gustare de boabe sa nu ma zgarie inc'odata.   Le lasam in casa daca vor sa intre dar nu vor.   S-a oprit deja ploaia.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pisica1-287x300.jpg

Miauuuu Mulți Ani pisicești! 8 august, Ziua Internațională a Pisicii!!!

Asa arata pisica mea alba cand era mica, acum are peste 10 ani, nu mai stiu dar voi cauta in acte.  Iar cea neagra, e doar neagra si mai prietenoasa dar nu prea.

"Pisicile au nevoie de multă căldură suplimentară, mai ales."

*Pe la noi adora mai mult A/C decat caldura, de aceea nu vor in casa niciodata.*

https://www.doctorulzilei.ro/miauuuu-multi-ani-pisicesti-8-august-ziua-internationala-a-pisicii-de-ce-doarme-pisica-cu-tine-4-motive-pentru-care-ar-trebui-sa-le-stii/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×