Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna,

Eu lucrez cu produse pe baza de plante, vitamine si minerale cu rezultate bune in cazul hepatitei C si nu numai.

Pot sa va scriu mai multe despre aceste produse daca doreste cineva sau puteti sa-mi scrieti pe email ancadara@yahoo.com

tel 0740928946. Pt cei din Bucuresti le stau la dispozitie la cabinetul unde lucrez.Consultatia este gratuita.

Numai bine !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna Zorina,

 

Nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine, dar cred ca aceste "produse naturiste" de care tu spui ca ar putea sa ne ajute nu sunt destul de puternice ca sa ne ajute sa scapam de acest virus.Vreau sa-ti spun faptul ca exista persoane care au incercat diverse tratamente naturiste care nu au avut puterea de a te scapa de acest virus.Eu inteleg ca trebuiesc vandute aceste produse,dar nu vad de ce trebuie sa-i faci o asemenea reclama, mai ales cand se stie ca nu au efectul dorit.

Daca era asa cum spui tu nu se mai cheltuiau milioane de $ sau euro, ca sa se caute diverse tratamente gen Interferon + Ribavirina sau ce mai exista la ora actuala in faza de studiu.Ele au doar rolul de ati proteja ficatul, nu sa-l vindece

Spune-mi de ce se mai chinuiesc specialistii din toata lumea sa caute un tratament eficient ???

Daca e asa cum spui tu si ne-ar putea ajuta produsele naturiste,te asigur ca nu ar mai exista om infectat in ziua de azi cu acest virus

 

Cu stima, si va doresc multa sanatate

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna,

se cunoaste de prea mult timp conflictul dintre medicina naturista si cealalta, asa ca ...ce rost ma are sa dezbatem problema asta cand nu duce la nici un rezultat.

eu am intrat in cea de-a 5 a luna de pegintron + ribavirina, viremia si transaminazele sunt bune, numai ca am probleme cu valorile celorlalte analize care au trecut de limita inferioara, nu foarte mult, dar incep sa-mi pun intrebari ptr ca mai am atatea luni de tratament- oare cat vor mai scadea?

eu am luat spirulina si ulei de catina, silimarina asta inainte sa incep tratamentul si mi-a fost bine cu ele, chiar f bine.

acum iau liv52, si nu sesizez mai nimic, probabil si interferonul este mai puternic acum si doar liv52 nu mai face fata.

ma gandesc ca poate trebuie sa iau altceva care sa ma ajute mai mult, dar nu stiu ce exact ca sa nu imi faca rau. am citit ca este indicat uleiul de catina la tratamentul cu interferon. este adevarat? merge sa combini mai multe produse naturiste? de exemplu spirulina cu ulei de catina cu diferite tincturi, ceaiuri?

ziceai ca lucrezi la un cabinet ce fel de cabinet?ca ce lucrezi?cum adica au avut rezultate bune?s-au vindecat?

 

sanatate multa tuturor!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna !!

 

Incercati de la plafar ,ceaiul de armurariu!! Are indicatii f bune pt virusii A , B ,C ,in ambele forme de hepatite acute si cronice.

 

SANATATE TUTUROR !!!1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai se fac atatea tratamente ce n-au efect si sunt platite de stat! vezi Novantrone pt scleroza multipla! a fost suspendat si gata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×