Sari la conținut
Forum Roportal
fantoma

Povesti de groaza

Postări Recomandate

Eu sunt nou si vreau sa va spun o poveste de groaza. Am auzit de la o cunostinta ca o fata avuse un tata care omorase multa lume si facea afaceri ilegale . Pe asta si-a construit vile. Pana la urma pe tasu l-a bagat la puscarie ! Dar cei care au fost omorati facusera un blestem . In ficare noapte cand fata adormea aparea diavolul , stingea becurile , darama mobila prin casa si se stramba la fata . tot asa in fiecare noapte pana cand fata a chemat preotul. Preotul a ridicat blestemele celor morti si a facut o slujba in casa . De atunci a disparut diavolul . Nu stiu daca este adevarata dar cand am auzit-o m-am ingrozit :bye: . Va rog cei care au mai auzit intamplari cu fantome , diavoli , strigoi etc sa scrie pe forum . Va rog.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mda. se pare ca s-a ajuns blestemul persoanelor carora tatal sau le-a facut rau si cum pentru pacatele parintiilor platesc copiii......bine ca a scpat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da ai dreptate

 

Cunosti vre-un caz asemanator ? :lol:

 

Si pentru cei noi va rog intrati si voi pe acest site sa putem discuta despre povesti infioratoare ! Daca aveti curaj sa le traiti alaturi de noi ! :bataita:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×