Jump to content
Forum Roportal
Maia2006

Litiaza biliara

Rate this topic

Recommended Posts

Buna,

Am citit astazi prin mesajele mai vechi si am vazut ca tu ti-ai facut operatie de colecist.Eu am terminat tratamentul cu interferon si dupa sase luni de la terminarea lui virusul este nedetectabil.Am litiaza biliara si recomandarea medicului este sa ma operez.Nu stiu ce sa fac.Sunt intr-o mare incurcatura,deoarece unii zic sa o fac altii nu.As incerca sa fac un tratament cu produse de la hofigal,dar nu stiu daca i-mi este de folos.As vrea sa-mi spui cum te-ai simtit dupa operatie si ce sfat mi-ai da,daca ar fi sa o fac?

Pietrele sunt de 2-5 mm asa mi-au spus la ecografie.Crizele sunt sub forma de arsura in partea dreapta ,ma balonez foarte tare si mai am dureri de cap din cand in cand.Cu o sticla de apa calda pusa pe abdomen le calmez tot timpul.

I-ti doresc sanatate multa si sper sa ne fie bine tuturor!

Te-am pupat

Share this post


Link to post
Share on other sites

La pietre asa de mici exista o metoda de a le extrage prin endoscopie gastrica, fara operatie si vezicula biliara ramane la locul ei. Se practica la Iasi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AM TREI PIETRE LA FIERE 3mm,4mm,6mm.

MA INTERESA DACA POT FI OPERAT LAPAROSCOPIC.INTREB DEOARECE AM FOST REFUZAT DE MAI MULTI MEDICI CHIRURGI.MAI AM O OPERATIE MAI VECHE DE OCLUZIE INTESTINALA.NU DORESC SA FIU OPERAT CLASIC.SA MA ACC CINEVA!.SI SI CIT AR COSTA,MENTIONEZ CA SINT PERS CU HANDICAP.

DIN PROG NATIONAL DE SANATATE.

Edited by Paul3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai fost refuzat, inseamna ca nu te incadrezi pentru aceasta procedura. Spui ca te-au refuzat mai multi medici, deci ar trebui sa accepti ca nu se poate.

E decontata de CAS, deci nu te costa nimic. La fel si operatia clasica.

 

Nu inteleg ce ne intrebi. Crezi ca stim noi mai bine decat medicii care te-au consultat? Ei ce ti-au spus? De ce iti recomanda operatia clasica? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×