Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna,

Am citit astazi prin mesajele mai vechi si am vazut ca tu ti-ai facut operatie de colecist.Eu am terminat tratamentul cu interferon si dupa sase luni de la terminarea lui virusul este nedetectabil.Am litiaza biliara si recomandarea medicului este sa ma operez.Nu stiu ce sa fac.Sunt intr-o mare incurcatura,deoarece unii zic sa o fac altii nu.As incerca sa fac un tratament cu produse de la hofigal,dar nu stiu daca i-mi este de folos.As vrea sa-mi spui cum te-ai simtit dupa operatie si ce sfat mi-ai da,daca ar fi sa o fac?

Pietrele sunt de 2-5 mm asa mi-au spus la ecografie.Crizele sunt sub forma de arsura in partea dreapta ,ma balonez foarte tare si mai am dureri de cap din cand in cand.Cu o sticla de apa calda pusa pe abdomen le calmez tot timpul.

I-ti doresc sanatate multa si sper sa ne fie bine tuturor!

Te-am pupat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La pietre asa de mici exista o metoda de a le extrage prin endoscopie gastrica, fara operatie si vezicula biliara ramane la locul ei. Se practica la Iasi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

AM TREI PIETRE LA FIERE 3mm,4mm,6mm.

MA INTERESA DACA POT FI OPERAT LAPAROSCOPIC.INTREB DEOARECE AM FOST REFUZAT DE MAI MULTI MEDICI CHIRURGI.MAI AM O OPERATIE MAI VECHE DE OCLUZIE INTESTINALA.NU DORESC SA FIU OPERAT CLASIC.SA MA ACC CINEVA!.SI SI CIT AR COSTA,MENTIONEZ CA SINT PERS CU HANDICAP.

DIN PROG NATIONAL DE SANATATE.

Editat de Paul3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai fost refuzat, inseamna ca nu te incadrezi pentru aceasta procedura. Spui ca te-au refuzat mai multi medici, deci ar trebui sa accepti ca nu se poate.

E decontata de CAS, deci nu te costa nimic. La fel si operatia clasica.

 

Nu inteleg ce ne intrebi. Crezi ca stim noi mai bine decat medicii care te-au consultat? Ei ce ti-au spus? De ce iti recomanda operatia clasica? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aghiasma nu ajuta la nimic cand vine vorba de vre-un organ din corp.   Doar chirurgia ajuta dar si atunci numai cand inca pielea pacientului inca nu si-a schimbat culoarea, adica omu' viu n-a intrat in putrefactie!!!    Nu se asteapta ultimul moment cu nimic si nu se asculta de NIMENI.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×